Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Super-party la Balea Cascada. 15 - 17 decembrie 2023

<< < (9/16) > >>

Angela Stancu:

--- Citat din: gmx din Duminică, 29 Octombrie 2023, 17:46 ---Salutare, dragilor!
Spre aducere aminte, pentru cei care mai au nevoie de transport, eu am două locuri disponibile. Vin din Bucuresti, pe Valea Prahovei, probabil prin Brasov.

--- Terminare citat ---

Buna seara  ”GMX”

Am vazut ca ai disponibile doua locuri, eu sunt din Bucuresti si am si o prietena din Brasov. Crezi ca poti sa ne iei si pe noi?
Multumesc,
Angela

M.D:
Buna seara,
Este cineva din Craiova inscris la Balea Cascada?

gmx:

--- Citat din: Angela Stancu din Luni, 30 Octombrie 2023, 19:23 ---Buna seara  ”GMX”

Am vazut ca ai disponibile doua locuri, eu sunt din Bucuresti si am si o prietena din Brasov. Crezi ca poti sa ne iei si pe noi?
Multumesc,
Angela

--- Terminare citat ---

Buna seara, Angela!
Puteti merge cu mine, desigur. În acest fel, avem echipa completa si ne putem ocupa acum doar de bagaje și echipament!
Astept sa iau legatura, atât cu tine cat si cu prietena ta din Brașov, pentru a stabili detalii de intalnire.

Adriana Iulia:
Buna ziua dragilor ! Am 1 loc disponibil in masina , plecam din Resita si putem prelua si de pe traseul (via Sebes,Sibiu ) catre Balea. Abia astept sa ne revedem !

Angela Stancu:

--- Citat din: gmx din Luni, 30 Octombrie 2023, 22:17 ---Buna seara, Angela!
Puteti merge cu mine, desigur. În acest fel, avem echipa completa si ne putem ocupa acum doar de bagaje și echipament!
Astept sa iau legatura, atât cu tine cat si cu prietena ta din Brașov, pentru a stabili detalii de intalnire.

--- Terminare citat ---

Multumesc tare mult, cand esti hotarat sa luam legatura in vederea pregatirii plecarii, te rog sa ma anunti.
Angela

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă