Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Super-party la Balea Cascada. 15 - 17 decembrie 2023

<< < (8/16) > >>

admin:
Am sa rezerv un microbuz, am sa scriu aici cat costa tarnsportul, soferul, cazarea, mancarea acestuia si diurna. La Balea Cascada nu mai are loc, toate camerele sunt ocupate, dar incerc sa-i gasesc ceva jos in zona Vama Cucului - Cartisoara.

Costurile vor fi impartite intre cei care vor calatori in acest fel. Sper ca lista sa ramana aceiasi, sa nu existe renuntari, pentru a calcula exact cat are de achitat fiecare. Daca nu va fi nevoie de corectii...

andiandi:

--- Citat din: Lucieta Morariu din Luni, 16 Octombrie 2023, 22:35 ---Buna seara! Sunt din Brasov, in speranta ca microbuzul trece prin oras, si daca mai sunt locuri as fi tare fericita sa ma alatur grupului de oameni frumosi. O seara minunata!

--- Terminare citat ---
     Buna, Lucieta! Sunt Adrian, eu plec din Brasov spre Balea in jurul orei 11.00 si am un loc disponibil, daca doresti, putem merge impreuna. Lasa-mi, te rog, un nr. de contact sa ne punem de acord. O zi frumoasa!                                                                                                                                                                                                                           

Lucieta Morariu:
Buna seara, Adrian! Multumesc frumos, nr meu de tel: 0751325414, te rog sa ma suni. O seara frumoasa!

enache:
Bună Adrian. Sunt Anca din Bv, se poate sa mai ai un loc și pentru mine? Las nr. tel. 0722302564

gmx:
Salutare, dragilor!
Spre aducere aminte, pentru cei care mai au nevoie de transport, eu am două locuri disponibile. Vin din Bucuresti, pe Valea Prahovei, probabil prin Brasov.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă