Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion cu stil, la Alba Iulia. 30 decembrie 2023 - 02 ianuarie 2024
iosomun@gmail.com:
Buna seara tuturor!
Sunt Io.
Sunt noua...cred ca cer un mic ajutor..
Ma intereseaza acest eveniment.
admin:
Care este intrebarea Io?
iosomun@gmail.com:
Cum as putea sa cunosc oamenii care opteaza pentru acest eveniment?
Tania55:
--- Citat din: iosomun@gmail.com din Sâmbătă, 30 Septembrie 2023, 09:21 ---Cum as putea sa cunosc oamenii care opteaza pentru acest eveniment?
--- Terminare citat ---
Buna Io .... de ce iti este frica ? De ce vrei sa cunosti oamenii dinainte ? Ce fel de oameni vrei sa intalnesti ?
In primul rand spune-ne ceva despre tine, apoi te vom ajuta noi, sa-ti spunem daca te incadrezi in profilul persoanelor SinglesCamp.
Tocmai aceasta este frumusetea, sa descoperi persoane ca iti vor placea, sa te imprieteneasti , sau sa intalnesti persoane care nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine si astfel sa te cunosti mai bine pe tine.
Sunt multe informatii scrise de Admin aici despre profilul persoanelor Singles.
iosomun@gmail.com:
in principiu, nu imi este deloc frica de socializat...chiar mi se potriveste
poate faptul ca am incercat sa contactez insotitoarea de grup pentru acest eveniment si a fost o nereusita..???
poate faptul ca nu pot accesa nicio informatie ( fotografii, profilul participantilor etc)...???
si apoi, chiar daca pare ca e singura solutie, e genul de eveniment la care trebuie sa dai cu banul pur si simplu ( caci necesita o mobilizare de forte de toate felurile!)
sunt foarte dornica sa particip dar imi este foarte greu in felul acesta misterios...
cam asta e...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă