Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion cu stil, la Alba Iulia. 30 decembrie 2023 - 02 ianuarie 2024
admin:
Io, sfatul meu, cand dupa 15 ani de excursii si evenimente, dupa mai mult de 1000 de actiuni, ai totusi atatea nelinisti si intrebari la adresa noastra, ti-ai dori poate un catalog cu poze si informatii despre fiecare participant, ai nevoie de confirmari de la mine, de la insotitorul de grup (care este acum in Praga, cu un grup SC si evident ca nu are cum sa-ti raspunda la telefon), mai bine renunta, pentru ca e clar ca nu esti in profilul celor de aici. In decizie, o sa vezi, te-am “ajutat” si eu.
krondia:
Celor noi, si nu numai, le recomand sa citeasca rubrica Feedbackuri de aici de pe forum. Gasiti acolo impresii, fotografii reale postate atat de insotitorii de grup cat si de catre participanti. Va ajuta mult sa va formati o idee despre modul cum se desfasoara actiunile si evenimentele noastre. Dar niciun membru SC nu are cum sa va convinga ca vi se potriveste aceasta comunitate. Pentru ca, spre deosebire de agentiile conventionale de turism, noi ne dorim alaturi de noi oameni care sa ni se asemene, in profilul anuntat, care sa ne devina prieteni, nu doar niste turisti care doresc sa plece intr-o vacanta. Cititi cu atentie site-ul, forumul si veti afla tot ce va intereseaza.
Forumul este canalul nostru oficial de comunicare. Eu personal in aceasta perioada nu am cum raspunde la mesaje si apeluri care nu sunt urgente si strict legate de excursiile in curs de desfasurare. Am avut la dispozitie fix 2 zile intre ultimele 2 plecari externe. Cu parere de rau dar ultimul apel "despre Singles Camp" cum s-a exprimat cine m-a sunat ultima oara, l-am primit in timp ce eram in drum spre Bucuresti, cu doar cateva ore inainte sa plec din tara...
Dar, lasand la o parte aceste explicatii care nu-si gasesc locul aici, cine mai vine cu noi? Pe o parte din voi va stiu, ne-am mai petrecut si la alte actiuni si Revelioane, dar poate nu ne stim chiar cu totii.. inca *|* :dance: :yeah:
DannaC:
Hei, salut :D
Sunt Dana, sunt noua in 'peisaj', locuiesc in Bucuresti si sunt interesata de acest eveniment. Nu mi-am rezervat locul deoarece, inca, sunt in cautarea unei solutii pentru transport. Asa ca, daca exista cineva care pleaca din Bucuresti si mai are un loc in masina, va rog sa ma informati. Multumesc si daca este posibil, astept raspuns. Zi frumoasa va doresc :)
adiz35:
Buna tuturor,
Numele meu este Adriana si sunt incantata sa petrec cu prieteni noi cateva zile minunate de revelion. Locuiesc in Bucuresti si inca nu stiu cum voi proceda cu transportul. Daca se face regrupare din Bucuresti sunt interesata. Multumesc si sa ne vedem cu bine!
Stadler Monica:
:) Buna!
Sunt Monica din Baia Mare, daca sunt doritori pentru transport pe traseul Baia Mare - Alba Iulia am trei locuri disponibile. :smitten:
Abia astept sa ne revedem pentru socializare si distractie *|* *|* *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă