Arhiva > Arhiva

Zile incredibile din viata mea

<< < (9/11) > >>

silviu:
a fost jefuit cainele??? ??? ??? traim intr-o tara de hotzi :'(

Ayouni:

--- Citat din: luciamanta din Joi, 27 Mai 2010, 22:23 ---Luni dimineata, a doua zi de Rusalii a bubuit calculatorul. ... mirosea a ars... incepuse f. bine ziua de odihna... Apoi am vrut sa incalzesc ceva la cuptorul cu microunde, dar si acesta dupa cateva secunde a facut bum!!!... Dupa slujba de la biserica din ziua respectiva m-am simtit f. rau, chiar am zacut in pat, desi imi propusesem sa merg la o piesa de teatru. Marti a fost si mai bine: am spart cafetiera, am avut insomnie... Acum vin de la Cora Militari, sunt mai mereu pe drumuri, cand in Bucuresti, cand in provincie... Alaltaieri, Tina, catelusa mea cu un picior paralizat, a fost JEFUITA!!!!!! Mama mea a lasat catelusa nesupravegheata in fata bisericii la care merg eu, de regula, 5 minute si dupa cele 5 min., Tina nu mai avea nici hamul, nici lesa.... Am ramas fara cuvinte, dragilor....De abia cum functioneaza calculatorul meu.. abia acum dupa ce am platit informaticianului 300 lei... Astazi asteptam un colet, dar nu a mai venit.....

--- Terminare citat ---

da, luciamanta, mai sunt zile cand se pare ca avem doua maini stangi! poate ca ar fi bine totusi sa chemi un electrician sa-ti controleze reteaua electrica.  am ras cand am citit ca ti-a fost jefuita catelusa, scuze! bine ca nu ti-au luat-o si pe ea.  hai sus inima, curaj! incearca sa vezi partea amabila a lucrurilor! oooofff  ce usor e sa vorbesti cand nu esti in papucii celuilalt...

Manfred:
Cu partea electrica se mai intimpla ciudatenii, unui prieten i-a luat foc casa deoarece baietii de la reteaua de distributie i-au expediat 380 de volti in loc de cei 220 obisnuiti. Vecinii de pe strada au scapat mai usor doar cu aparatele electro avariate.
Dar de catel jefuit de podoabe n-am auzit! E de ris, e de plins?
....in ce lume traim...

krissunu:
...ehe...ehe   ...traim  in  tara lui " Papura voda "  ..unde  hotz  pe  hotz  s-a  furat  ............si  draku   s-a  speriat   

Ayouni:

--- Citat din: krissunu din Joi, 27 Mai 2010, 23:14 ---...ehe...ehe   ...traim  in  tara lui " Papura voda "  ..unde  hotz  pe  hotz  s-a  furat  ............si  draku   s-a  speriat   

--- Terminare citat ---

in legatura cu proverbul tau, draga sculptore, in spaniola e unul care zice asa "ladron que roba a ladron, cien anos de perdon"  = hot care fura alt hot, are o suta de ani iertare! vezi, si-n alte parti sunt hoti, nu numai aici.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă