Arhiva > Arhiva
Zile incredibile din viata mea
luciamanta:
Anul trecut am avut parte de multe peripetii, lasand la o parte faptul ca apartamentul meu a fost de 3 ori inundat si o singura data incendiat.... Mama si-a rupt o mana, tata a cazut lacul din Parcul Tineretului pe data de 6 ianuarie... de fapt il salva pe Rex, cainele de la serviciul lui... Eu mi-am pierdut iubitul... M-am ales cu inca o catelusa, deja aveam una...
Apoi a mers mai bine, tata s-a operat la Spitalul Municipal de hernie.... Ely, una dintre cateluse a facut septicemie si piometru, a fost operata de urgenta pe ultima suta de metri... Cealalta catelusa, Tina, a facut ulcer si a urmat tratament forte, a facut perfuzii... Despre mine, e ok, inca exist, respir, sper, traiesc...
ioanaxxl:
Pai sa nu cumva sa uiti sa respiri ;D!
Si acum vorbind serios...nu stii ca se spune sa nu ne dea Dzeu cat putem sa ducem?!
Sa stii ca asa e! Chestie verificata pe "carca" mea!
luciamanta:
--- Citat din: ioanaxxl din Luni, 12 Aprilie 2010, 22:07 ---Pai sa nu cumva sa uiti sa respiri ;D!
Si acum vorbind serios...nu stii ca se spune sa nu ne dea Dzeu cat putem sa ducem?!
Sa stii ca asa e! Chestie verificata pe "carca" mea!
--- Terminare citat ---
Ai dreptate, te pup, Ioana si iti doresc tot ce este mai bun!
ioanaxxl:
Si eu te pup si te sfatuiesc sa fii un pic mai optimista (ti-am citit mai multe postari)!
Miha:
Buna,
Si eu ti-am citit mai multe postari care nu par a fi foarte optimiste si mi se pare ca esti un om care se resemneaza in fata vietii. Mai mult, postul despre cum iesim din rutina imi arat un om care se inchide in sine destul de mult. Cred ca faptul ca ai inceput sa scrii pe forumuri spune multe si cred ca esti interesata sa te deschizi catre cei din jurul tau si sa iti largesti orizontul. Din acest motiv iti propun sa tragi cu ochiul pe situl TED. Poti gasi acolo lucruri foarte intersante care te indeamna la ceva meditatie si poate, cine stie, in cele din urma ajung sa iti schimbe viata si sa provesti incredibilul din perspectiva optimista. Iti sugerez sa incepi cu Dan Gilbert: http://www.ted.com/speakers/dan_gilbert.html.
Filmulete cu prelegerile lui poti gasi si pe YouTube:
Cei de la TED te pot ajuta foarte usor sa iesi din rutina zilnica.
Numai bine!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă