Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Via Transilvanica de la Mestecanis la Vatra Dornei. 29 sept - 1 octombrie 2023

<< < (3/3)

Monica Mihaela Mihai:
Eu sunt din Iasi si as putea lua cu mine in masina inca 3 persoane. Cine este doritor, ma poate suna la 0745080471.

almi_gabi:
Si a mai trecut o etapa de Via Transilvanica (drumul care uneste) – pentru mine a-2-a.
Cei 20 de km de la Mestecanis la Vatra Dornei au fost o adevarata incantare. Un drum fara urcusuri prea abrupte sau coborari de sa nu ne tina picioarele, umbrit de brazi drepti, inalti de abia le vedeam varful, pasuni deschise ce ne lasau sa vedem crestele muntilor din zona  pana la orizont - toate acestea – plus o vreme tocmai buna pentru drumetie – au facut din traseu o adevarata bucurie.  :)

M-am reintalnit cu mai multi dintre cei alaturi de care am mers si in alte excursii si asta mi-a adus un placut sentiment al revederii.

Desi spre finalul zilei  oboseala si-a facut simtita prezenta ( nu prea mai am asa antrenament la mers !! ) asa ca  inca o stampila pe carnetul de drumet a fost o “victorie” mult dorita.   :giggle:

Atasez si cateva fotografii din locurile prin care am trecut pentru ca merita.  ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă