Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Via Transilvanica de la Mestecanis la Vatra Dornei. 29 sept - 1 octombrie 2023

<< < (2/3) > >>

Silvana R:
Buna seara! M-ar interesa daca mai este cineva din Timisoara sau din apropiere care merge in aceasta excursie si ar mai avea un loc disponibil in masina. Multumesc frumos! 0729883837

lidia.Iasi:
Salutare!

Va trimit lista cu zonele din care veniti.Daca aveti loc in masina si puteti lua pe cineva pe traseul vostru va rog sa postati aici

Iasi – 15 persoane
Neamt – 3
Vaslui – 1
Vrancea – 2
Suceava - 1
Bucuresti – 3
Alba – 1
Timis – 1
Hunedoara - 1

Voi reveni cu detalii privind optiunile pentru cina.

GabrielaG:
Va rog sa confirmati efectuarea transferului locului meu (Gheorghita Gabriela) catre Livia.Nu am primit raspuns la mailul transmis catre agentie.

lidia.Iasi:

--- Citat din: GabrielaG din Luni, 25 Septembrie 2023, 20:21 ---Va rog sa confirmati efectuarea transferului locului meu (Gheorghita Gabriela) catre Livia.Nu am primit raspuns la mailul transmis catre agentie.

--- Terminare citat ---
Locul tau a fost transferat, Gabriela!

lidia.Iasi:
Vineri va astept incepand cu ora 13.30 la Pensiunea Vanatorul, str. Runc 8A Vatra Dornei Bai. Daca ajungeti mai devreme, va rog sa ma asteptati pentru cazare. Masa de pranz o puteti lua a la carte la restaurantul pensiunii. La ora 15.30 plecam intr-o scurta drumetie pe Culmea Runcului din apropiere.

Pentru cina de vineri va rog sa-mi transmitetioptiunea voastra pana maine (pe email/whatsapp )
Fel principal:
1. Tocanita de hribi cu mamaliga - 40 lei
2. Mamaliga cu branza si smantana - 20 lei
3.Coaste de porc cu sos barbeque si cartofi wedges - 35lei
4. Pastrav la gratar - 12lei/100g
Desert:
1.Papanasi - 25 lei
2.Mere coapte cu nuca si miere - 15 lei

Transport:
Daca veniti cu masina si mai puteti lua pe cineva, din Iasi sau Focsani dati-mi de stire pentru a va pune in legatura.
Sambata, pentru transferul de la Vatra Dornei la Mestecanis unde intram pe traseu, am rezervat un autocar de 30 locuri, tarif 20 lei/persoana

Vreme si echipament
Vremea se anunta frumoasa, in jur de 20 C ziua si 8 C noaptea, dar suntem la munte unde vremea se poate schimba repede asa ca nu trebuie sa va lipseasca haina de ploaie si un polar/geaca.Pentru traseul de sambata aveti nevoie de : bocanci, pantalon si tricou din material tehnic care se usuca repede, bluza termica, haina de vant/ploaie, sapca, bete de trekking daca obisnuiti sa le folositi pt ca avemo portiune de coborare cu multe rigole, un rucsac de tura in care sa va incapa: apa, sandvis, baton energizant, lanterna, haina de ploaie si bluza termica sau polar.Traseul are 21 km pe care ii vom parcurge in cca cca 8 ore. Daca aveti carnetul Via Transilvanica nu uitati sa-l luati sa va puneti stampilele la capetele de traseu

Drum bun si sa ne vedem sanatosi si veseli! :dance:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă