Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sri Lanka si Maldive 8 - 19 ianuarie 2024

<< < (2/6) > >>

krondia:
Aveti mai jos informatiile privind zborul cu hidroavionul din Maldive spre atolul unde se gaseste resortul Innahura si unde ne vom petrece a doua parte a vacantei.
Urmariti in continuare forumul, aici vom face informarile privind excursia.

Zborul cu hidroavionul de la aeroportul din Male si până la Innahura Maldives Resort  dureaza in jur de 40 de minute.
La sosirea in Maldive, dupa formalitatile de la biroul de imigratie si vama, turistii vor iesi din zona vamii si vor intra in Holul Sosiri după care se vor indrepta spre standul Crown & Champa Resorts Booth #B9 unde un reprezentant ii va asista la check-in la ghiseul destinat zborului Trans Maldivian Airway cu hidroavionul. Dupa check-in, oaspetii vor fi transferati cu autobuzul de la Terminalul International Sosiri la salonul Trans Maldivian Airway situat la 10 minute distanta in vederea zborului cu hidroavionul. Oaspetii vor astepta in salonul TMA Neeri pentru transferul cu hidroavionul la Innahura. Hidroavionul pleaca de regula dupa 1-2 ore duin momentul in care toti oaspetii au finalizat procedurile de la ghiseul de imigratie si vama.
In situatii exceptionale (intarzieri zboruri, pierderi bagaje) timpul de asteptare poate fi prelungit.

Exista o limita privind greutatea bagajelor de 20 kg pentru bagajul de cala si 5 kg bagajul de mână /persoana. Se plateste o taxa de 5USD/kg suplimentar.

In salonul Nereri se pot cumpara alimente, bauturi si wi-fi.
La salonul Business se percepe o taxa de 45 USD/persoana pentru maxim 3 ore si care include self-service buffet, gustari, acces internet, canale TV internationale, toalete. Oaspetii pot rezerva accesul in salon inainte sa soseasca in Maldive sau in timpul sejurului la Innahura.

admin:
Va dau o veste foarte buna. Complexul in care urma sa stati face niste schimbari care ar deranja turistii, asa ca ne-au propus mutarea la Jawakara Maldives 5*. https://jawakara.com/. Este ceva cu totul exceptional, 5* nu 4*. Upgrade-ul primit este fara nici o diferenta financiara, deci o sa beneficiati de aceleasi servicii, dar la un nivel superior.

Apoi, am discutat cu agentia partenera din Sri Lanka pentru doua lucruri: mesele de cina si intrarile la obiectivele turistice.

Pentru ca seara sa stiti clar si stabilit unde serviti masa si de asemenea sa fie bugetata, am solicitat o oferta pt includerea cinelor in extra- tarif. Mi-a transmis oferta (pe care am acceptat-o pentru ca este una foarte buna), 12 euro/seara, deci total 5 seri, 60 euro. 

Pentru obiective, pentru a nu fi nevoiti acolo sa scoateti ba 1 USD, ba 5, bat 3, am cumulat tot ceea ce era prezentat in program cu tarifele aferente si am gasit 29 USD, cca 28 EUR.

Cele doua sume, nu e nevoie sa le transmiteti prin banca, sunt extra-tarif si vor fi incasate in prima zi de excursie de insotitorul de grup. Deci va fi nevoie sa aveti pregatiti in total 60 + 28 = 88 euro.

Cu plata acestora, la servicii incluse vor aparea in plus:

•   inca 5 cine, deci in total acum vor fi 9
•   intrare la obiectivele turistice tarifate in program, cu exceptia Udawalawe Safari Park, (biletul de intrare costa 45 USD)

Monica Burbutan:
Sunt interesata de aceasta excursie , mai exista diponibilitatea unui loc? 😥😥😥 Sau poate dacă cumva a renunta sau renunta cineva

admin:
Buna ziua Monica, asa cum este specificat pe site, nu mai sunt locuri disponibile.

Andreea O:
Buna! Cu cat inainte e safe sa aplicam pentru viza Sri Lanka? Am incercat sa aplic acum, sa nu fie prea din scurt in decembrie, fiind si sarbatori/zile libere, insa n-am reusit. Am primit eroarea: The request cannot be fulfill at this moment, please try again. Multumesc!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă