Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Descopera Filipine, intr-o calatorie epica. 6 - 18 ianuarie 2025
admin:
Acum cateva minute am transmis un Email catre toti participantii la aceasta excursie. In situatia in care nu ati primit Email-ul meu, rog sa imi scrieti pe office@singlescamp.ro si va retransmit textul + biletele de avion.
Textul este urmatorul:
"Mai sunt 3 saptamani pana la plecare, dar pentru ca urmeaza sarbatorile si lumea este atunci preocupata de alte pregatiri decat cele de plecarea in excursie, m-am gandit ca este potrivit sa va transmit mai din vreme cateva lucruri legate de aceasta excursie.
In attach Email-ului transmis veti gasi biletul de avion. In cel care apare de grup, va veti putea identifica cu E-ticket, un numar pe care il gasiti spre final. In conditiile in care soft-ul TK va permite efectuarea check in-ului online, identificarea o veti face folosind acest numar. Este indicat sa aveti acest bilet sau salvat in telefon, sau tiparit.
Ceva important: cu 4 zile inainte de plecare trebuie sa va inregistrati in aplicatia etravel, altfel este foarte posibil sa nu va puteti imbarca in avion.Cetăţenii români care deţin paşapoarte simple sau paşapoarte simple temporare nu au nevoie de viză de intrare pe teritoriul Republicii Filipine pentru o perioadă de şedere de maximum 30 de zile, dacă îndeplinesc următoarele condiţii:
- dețin un pașaport a cărui valabilitate depăşește cu cel puţin 6 luni perioada şederii în Filipine;
- dețin un bilet de călătorie pentru întoarcerea în ţara de origine sau pentru o altă ţară de destinaţie
- s-au înregistrat în sistemul eTravel (https://etravel.gov.ph/)
Eu deja mi-am creat cont, a fost necesar sa am la indemana o fotografie jpeg (pe care am incarcat-o pe site) si pasaportul. Atunci cand aplicati pentru a primi codul QR (pe care trebuie sa-l prezentati pe aeroport) trebuie sa aveti la indemana si biletul de avion. In data de 2 ianuarie o sa intru in cont si o sa completez datele solicitate (zbor si probabil de cazare). Pentru datele solicitate de cazare, intrati pe site sau forum si gasiti nominalizate hotelurile in care vom sta.
Bagaje. Pe biletul de avion international veti vedea ca puteti avea cu voi bagaje in cuantum de 40 kg. Va atrag insa atentia ca avem 3 zboruri interne, unde cel mai probabil ca vom avea admise doar 20 kg. Deci nu exagerati cu bagajul si in nici un caz nu luati 2 trolere de cabina, ci unul singur + un mic troler + un rucsac in care sa aveti zilnic pelerina, protectia solara, apa.
Pregatiti-va cu imbracaminte pentru vreme calda si foarte calda. O sa fie maxime de 28 -30 grade, iar termometrele o sa coboare rar sub 25 de grade. Luati-va cu voi tricouri din material tehnic, respirabil, sa aveti incaltaminte comoda si usoara, pe cat posibil impermeabila. Evident sa nu uitati de costum de baie, slapi. Eu imi iau ca de obicei si papuci pentru arici de mare, just in case.
Bani.
Intalnirea pe aeroport: 6 ianuarie 2025, Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, ora 18:50 Cititi: https://singlescamp.ro/page/intalnire-imbarcare-zbor
Daca mai apar lucruri noi, sau e cazul de noi sfaturi, am sa postez DOAR aici, pe FORUM. Tot aici raspund eventualelor intrebari.
admin:
Celor care mi-au raspuns, am dat REPLY la REPLY si le-am transmis si zborurile interne. Pe masura ce primesc confirmarile, am sa transmit tuturor si aceste documente.
admin:
Va comunic ca am primit DE LA TOTI PARTICIPANTII, confirmarile de primire a biletelor de avion.
Zilele urmatoare am sa deschid grupul whatsapp, adaugand pe cei care si-au dat acceptul.
admin:
Am vazut ca toata lumea doreste cele doua excursii optionale in Puerto Princesa, asa ca am facut rezervarile ca GRUP PRIVAT. Oferta facuta de agentia locala este urmatoarea:
Prețul net al celor doua excursii solicitate, pentru 17 persoane: Php. 81,217 (1615 USD).
12 ianuarie 2025- Hunda Bay Island Hopping tur privat 17 persoane
-Tur privat Hunda Bay Island Hopping: Includere: 2 microbuze cu aer condiționat, transfer cu barca, 2 servicii ale unui ghid turistic licențiat, prânz picnic, închiriere cabană, taxă de intrare, taxă de mediu și taxă de doc
-Exclus: Echipament de snorkeling și Aquashoes
- 8:00 - Preluare de la hotel Costa Palawan Resort
- intre 25 și 30 de minute de călătorie până la Hunda Bay Wharf
*Timp de așteptare la debarcaderul Sabang pentru plecarea cu barca spre insulă*
- intre 15 și 20 de minute călătorie cu barca spre insulă
Destinație: Reciful Pambato, Insula Luli și Insula Cowrie
- prânz la Cowrie Island
- intoarcere în oraș
- 15:00 - 16:00 sfârșitul estimat al turului
13 ianuarie 2025- Tur privat al râului subteran pentru 17 persoane
-Excursie privată pe râul subteran: include: 2 microbuze cu aer condiționat, transfer cu barca, serviciul unui ghid turistic licențiat, prânz tip bufet, permis de intrare, închiriere de dispozitive audio, taxă de intrare, taxă de mediu și taxă de doc
- 7:00 am- preluare de la hotel Costa Palawan Resort
- 1 oră și 30 de minute de călătorie până la debarcaderul Sabang
- Sosire la Sabang Wharf
*Timp de așteptare la debarcaderul Sabang pentru plecarea cu barca spre Peșteră*
- 20 până la 30 de minute de călătorie cu barca spre peșteră
- turul peșterii (aproximativ 45 de minute)
- intoarcere la cheiul Sabang
- prânz la un restaurant local
- intoarcere în oraș (1 oră și 30 de minute)
Urmeaza ca astazi sa fac plata, o sa vad exact ce inseamna si taxele de transfer bancar. Oricum fiind 17 persoane (m-am inclus si pe mine), ar trebui sa ne incadram in 95 USD/pers. In serviciu regular ar fi fost ceva mai putin, cca 80 USD, dar nu se compara o calatorie privata cu una in care esti impreuna cu alti turisti decat cei din grupul tau.
Banii o sa-i strang in prima zi, o sa va scriu pe grup exact cat este pt a-i avea pregatiti.
admin:
Revin un pic asupra bagajelor si a pregatirii acestora. Va rog sa luati recomandarile mele ca venite din experienta multor calatorii, a unor lucruri pe care le-am vazut intamplate. In nici un caz ca pe ceva formal, de genul "hai sa par atent si sa spun si eu ceva".
In primul rand va spun despre bagajul in sine. Este o excursie in circuit, cu mai multe hoteluri, cu autocare, cu 3 zboruri interne, cu 2 transbordari cu ferry. Si chiar daca in anumite locuri veti putea beneficia de ajutor, in cele mai multe nu veti putea beneficia de nici o asistenta. Cel mai dificil va fi la ferry. Acolo trebuie sa ajungeti de pe doc pana la vas, apoi sa urcati bagajul pe punte, sa-l depozitati singuri. Relativ simplu daca sunteti organizati si daca sunteti persoane active, mai greu insa daca aveti bagaje nepotrivite si pe deasupra nici nu sunteti persoane obisnuite cu un pic de efort.
Luati un troler mediu in care sa aveti maxim 13 - 15 kg. Efectiv nu aveti ce face cu multe haine si incaltari, pentru ca este o excursie activa, nu una care sa comporte tinute speciale de zi si mai ales seara. Afara va fi cald si imbracamintea/incaltamintea pentru ceva activ este usoara si din fericire nici nu ocupa mult spatiu. Trolerul este important sa fie usor si peridoc (adica sa aiba 4 role) pentru ca asa se transporta cu mai putin efort.
Langa acest troler de cabina (care by the way, nu poate sa depaseasca 20 kg, atat cat este limita la zborurile interne) sugestia mea este sa luati inca un troler de dimensiuni mici si neaparat peridoc, sa puteti deplasa usor 2 trolere, unul cu o mana, unul cu cealalta. Acesta trebuie sa se incadreze in conditiile Cebu Pacific:
maxim 7kg si limite de dimensiuni (inclusiv role) 56x36x23cm.
Sa mai aveti cu voi si un rucsac de zi, pe care pana la destinatie si la zboruri interne sa-l puneti gol intr-unul dintre cele doua trolere. Sa aiba cca 20 - 25 litri, sa va incapa pelerina (aceasta nu trebuie sa va lipseasca nici o zi din bagajul pe care-l aveti la indemana), o sticla cu apa, o protectie solara si ceva de omorat foamea. Poate nu intotdeauna ora voastra biologica coincide cu cea in care servim pe traseu masa si din experienta stiu ce disconfort creaza foamea...Deci e bine sa aveti un baton, un biscuite, un fruct, ce considerati ca va poate multumi...Apoi tot in rucsacul acesta trebuie sa aveti si ceva de protectie solara. E cald, soarele bate cu putere si capul si pielea expusa trebuiesc protejate. Sapca, palarie, crema.
Revin la bagajul de cabina, la trolerul mic. De ce recomand sa aveti asa ceva cu voi? Pentru ca am vazut si am avut experienta bagajelor intarziate si asta este un dezastru pentru oricine care nu are pregatit ceva de rezerva. Deci puneti in acest troler, cel putin un schimb, incepand de la incaltaminte, pantalon/fusta, tricou, sapca, lenjerie intima. Eu tot timpul am cu mine alternativ, 2 schimburi. Chiar daca bagajul intarzie, din experienta nu ajunge cu mai mult de doua zile delay, pentru ca in situatia asta compania trebuie sa plateasca de la 200 USD in sus. Cu doua schimburi o scaldati, evident cu ceva mici cumparaturi in special de igiena personala, nepermise in bagajul de cabina.
Ce va recomand sa aveti cu voi: in fara evident de documente (pasaport + confirmare eTravel)
- necessaire cu articolele de toaleta si de ingrijire personala
- trusa de medicamente
- crema protectie solara
- un repelent pentru tantari
- lenjerie intima suficienta incat sa nu fie nevoie sa umblati pe acolo sa "completati"
- pantofi sport cu talpa care sa nu alunece. Putem ajunge in zone umede, naturale, unde este important sa aveti ceva aderent
- sanda, tip treking. Este buna si urbana, dar sa fie comoda la mers.
- slapi
- papuci contra aricilor de mare
- pantalon scurt/fuste ceea ce credeti ca puteti purta comod
- un pantalon lung subtire, gen drumetie de vara
- tricouri si bluze din materiale tehnice care sa nu retina transpiratia
- bluza de vant, pentru ambarcatiuni
- costume de baie (minim doua, pentru ca uscarea intr-o zona umeda este o problema)
- sapca/palarie
- pelerina
- daca aveti masca si tub de snorkeling, este indicat sa le luati cu voi
- sac impermeabil pentru excursiile pe apa
- bench telefon - protectie pentru apa - pentru excursiile pe apa
Cu 2 zile inainte de plecare eu am sa incep sa iau Malarone profilactic pentru malarie. Daca ati primit recomandarea aceasta de la doctorul de medicina calatoriilor, este bine sa-l ascultati. Nu uitati pastilele acasa, puneti-le in bagajul de mana.
Acolo o sa schimbam dolari/euro in peso. Considerati ca aveti nevoie de cash pe parcursul excursiei. In primul rand pentru tips-uri, acolo va trebuie sa "multumim" fiecarui sofer, ghid, bell-boy. Apoi impulsuri (apa, sucuri, inghetata, fructe etc). Cash mai aveti nevoie si pentru mesele share, in care fiecare trebuie sa-si achite partea lui. Amintiri, sunt deci destule lucruri pe care trebuie sa le acoperiti cu cash. O sa schimbam pe aeroport, chiar daca acolo in general cursul nu e grozav. Cat? Cca 100 de euro/dolari.
Ce va trebui sa aveti de asemenea cash la voi: cei 95 USD pentru excursiile optionale. Am facut plata astazi si o sa strang banii in prima zi de la fiecare. Incercati sa aveti bani potriviti, pentru ca nu am cum sa va dau rest.
Spor la bagaje, sa ne vedem cu bine pe aeroport! Si La multi ani!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă