M-am intors si din ultima calatorie, cea din Tenerife, asa ca sunt la fel ca voi, in linie dreapta. Urmatoarea mea plecare va fi impreuna cu acest grup, in Vietnam.
Vad ca nimeni nu a mai avut intrebari, nu a fost nevoie de alte clarificari.
Singurul lucru care a ramas de facut este sa va transmit biletele de avion. Zilele urmatoare le vom primi din agentia de ticketing si o sa vi le trimitem Email. Nu sunt convins ca se poate face check in, poate doar seat change. Anul acesta pentru zborurile lungi cu conexiune, la Turkish nu a functionat check in online.
Celor carora le-au ramas pasapoartele la mine, am sa le aduc documentele pe aeroport. Nu va faceti griji.

La pregatirile de bagaje tineti cont de recomandarile mele. As mai adauga la ce trebuie sa puneti in troler si papuci contra aricilor de mare.
Ca temperaturi:
- acum la Saigon sunt maxim 35 de grade, minim 24 grade. Deci foarte cald
- la Phu Quoc soarele este un pic mai bland: maxim 31 de grade, minim 22 grade.
- la Hanoi este perfect pentru vizita: maxim 26 de grade, minim 19 grade.
- la Halong maxim 23 de grade, minim 20 de grade.
Am vazut si stropi in prognoze, asa ca nu uitati de pelerina. Pentru soare cu siguranta ca stiti ce sa aveti cu voi, incepand de la creme pana la protectia capului (palarie, sapca etc)
Temperatura apei marii la Phu Quoc este in jur de 30 de grade, iar prognoza este de a ramane in jurul acestei valori. Excelent pentru baie.
La Phu Quoc o sa va propun ca pe langa relaxare sa avem si o scurta excursie pe insula. Eventual si cu telecabina pe Pineapple island. Pentru a va deplasa de la resortul in care stam pana in centrul orasului (poate vreti sa faceti shopping sau sa va plimbati) este nevoie sa chemati taxi cu ajutorul receptiei, doar ca inapoi este nevoie sa va descurcati singuri. Sau cu taxi, sau cu Grab (in zona aceea de Asia nu exista Uber). Preventiv descarcati aplicatia GRAB, sa o aveti pregatita just in case.
Bani o sa schimbam pe aeroport sau puteti retrage cu cardul, solicitand ca moneda dong. Cand o sa mai avem nevoie o sa mai schimbam. Se poate achita si cu cardul, dar magazinele, restaurantele mici, comertul stradal nu are POS pt card, asa ca trebuie sa platiti cu cardul.