Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Frumusetea exotica a Vietnamului. Paradis Island 28 nov - 11 dec 2024

<< < (2/6) > >>

Camelia Henegariu:
....tot la bărbați?

admin:
Servus Camelia, ti-am raspuns pe whatsapp.

catalin73:
Buna ziua , daca se intampla ca un barbat sa renunte sunt interesat sa merg in excursie .

cris28:
Buna ziua.
Eu as dori sa renunt la excursie.Daca mai sunteti interesat, as fi dispus sa va cedez locul
Ma puteti contacta telefonic sau pe whats up la tel 0752 181770

admin:
Chiar daca mai este ceva timp pana la plecare, doresc sa va spun ceva despre viza. Cel mai probabil ca toti ati citit conditiile de calatorie in Vietnam si ati vazut ca viza se poate obtine in doua feluri:

- online, cu prezentarea unor documente

- VOA (visa on arrival) adica pe aeroportul pe care aterizam.

Dezavantajul in prima situatie este ca ti se cer multe documente si nu intotdeauna viza vine aprobata, pt ca pot fi greseli la completare, expediere, iar ei sunt foarte meticulosi.

In cea de-a doua varianta, este necesara o pre-viza, luata de o agentie turistica autorizata. Noi lucram cu o agentie foarte mare, care are acces la sistemul de vize asa ca le-am transmis deja lista cu pasapoarte pentru a obtine pre-viza.

Aceasta pre-viza poate fi folosita pe aeroport pentru a lua viza, dar ideal, ce am facut de fiecare data cand am fost in Vietnam, am mers la Ambasada la Bucuresti cu hartia de la agentie, copie pasaport si poze, am completat acolo formularul, am platit si am luat fara probleme viza. Va recomand sa faceti acelasi lucru. In cateva zile eu primesc lista cu pre-vize si v-o transmit fiecaruia pe Email, urmand sa va prezentati la ambasada pt viza.

Pot eu sa fac acest lucru, pt fiecare dintre voi, dara doar daca am documentele cerute de ei. Completez eu formularul, platesc pt voi si va aduc apasaportul. Doar ca nu stiu cum ajungeti fiecare la Sibiu sau va puteti conecta cu mine in drumul meu spre Bucuresti. Eu am sa fiu plecat in vacanta, ma intorc pe 7 octombrie si probabil ca prin 12 - 14 octombrie am sa plec la Bucuresti.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă