Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Frumusetea exotica a Vietnamului. Paradis Island 28 nov - 11 dec 2024
admin:
Il postez si aici. Asa cum explicam este set menu, o obisnuinta in servirea mesei in Vietnam. Pt a intelege corect: este o servire tip platou la masa, preparatele sunt aduse pe rand si fiecare isi pune in farfurie.
1. Xà Lách Cải Mầm Bò Nướng
Salată cu carne de vită la grătar și germeni
2. Bánh mỳ đặc ruột và bơ.
Pâine și unt.
3. Canh Khoai Tây Nấu Sườn
Supă de cartofi cu coaste mici
4. Heo Cuộn Nấm Nướng Xốt Ngũ Vị
Carne de porc rulată cu ciuperci și prăjită cu sos de cinci mirodenii
5. Gà Om Nấm Hương
Pui înăbușit cu ciuperci shiitake
6. Cải bắp xào
Varză prăjită
7. Miến Xào Tôm
Vermicelli fierți cu creveți
8. Bánh Chuối Nướng
Prăjitură cu banane coaptă
admin:
M-am intors de 2 zile si parca inca plutesc pe Halong Bay, inca ma bucur de serile petrecute acolo impreuna cu niste oameni tare-tare faini. De departe unul dintre cele mai placute grupuri cu care am calatorit vreodata. M-am simtit si eu si Samiza, ca intr-o vacanta cu prietenii. Fara nici cea mai mica exagerare.
Vietnamul este o tara superba, doar ca trebuie s-o intelegi. Si sa alegi doar ceea ce este frumos si interesant din ceea ce vezi. Tara Dragonului Albastru iti creaza un amalgam de emotii, de toate felurile. Unele pot sa bucure, altele sa creeze disconfort, altele entuziasm, altele sa te duca pe culmile ineditului. Ceea ce am incercat eu cu programul pe care l-am facut in aceasta excursie a fost sa va conduc prin toate registrele, astfel incat sa traiti o experienta cu adevarat vietnameza, dar in confort si siguranta.
Incepand din Saigon si continuand cu experienta Mekong-ului, apoi cu partea de sejur intr-un loc superb asezat intre jungla si mare, continuand cu Halong si in final cu Hanoi.
A fost si pentru mine pentru prima oara cand ajung la Phu Quoc si am inteles pe deplin de ce se numeste Insula Paradisului si este considerata una dintre cele mai frumoase din lume. Este un adevarat colt de paradis, iar locatia in care am stat acolo a fost un soi de hidden gem, o perla ascunsa. Am fost atat de incantati si eu si Samiza, incat am decis sa repetam experienta, asa ca pregatim pentru ianuarie 2026 o vacanta care sa includa Phu Quoc, impreuna cu unii din cei de aici.
Am facut peste 2000 de poze si peste 150 de filmulete, atat de incantat am fost. Acum am inceput sa le descarc, dar din pacate nu o sa am ragazul sa postez si aici. A, facut-o pe contul meu de facebook Gigi Cindea, pe paginile de FB a clubului Singlescamp Romania si pe Singles Travel.
Navigare
Du-te la versiunea completă