Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Frumusetea exotica a Vietnamului. Paradis Island 28 nov - 11 dec 2024

<< < (5/6) > >>

gabimo:
Stiu ca mai este putin timp pana la plecare si nu vreau sa par paranoica, dar am o intrebare. M-am uitat pe programul excursiei si am vazut ca pe data de 8 decembrie vom fi la Hanoi, unde este sectie de votare la ambasada. Oare am putea introduce in program si o oprire pe acolo? Nu mi-as dori deloc sa ajungem sa avem optiuni de excursii viitoare doar Moscova, Petrograd etc. Asta ca sa inchei intr-o nota de-a rasu-plansu.

Monlyan:
Sustin propunerea! Sper sa fie realizabila!

admin:
Nimeni nu poate fi acuzat de paranoia in momentele astea in care toata lumea responsabila ar trebui sa mearga la vot, pentru a evita orice risc de a ne intoarce de unde am plecat acum 35 de ani.

Deja de ieri m-am interesat unde este sectia de votare si am vazut ca e la ambasada. Stiu unde este, am fost acolo de cateva ori, e pe langa mausoleul lui Ho Chi Minh, nu departe de hotelul in care vom sta. O sa ne oprim acolo si fiecare o sa aiba posibilitatea sa-si exercite dreptul la vot.

Adresa ambasadei este: Str. Le Hong Phong, nr. 5, district Ba Dinh, Hanoi, iar programul sectiei de votare duminica 8 decembrie este  07:00 - 21:00.

admin:
Sa nu va impacientati in legatura cu online check in. Nu functioneaza datorita unei modificari de nava si program la primul zbor, Bucuresti - Istanbul. Acum plecarea va fi la 22:00, in loc de 21:50. Sunt niste lucruri tehnice, nu are sens sa le explic. Este posibil insa sa se poata dimineata, atunci cand zborul al doilea va intra in timpul de check in (24 ore).
Daca nici dimineata ramane doar la front desk. Nu e nici o problema.
Deci nu incercati sa introduceti toata lista, nu functioneaza in nici un fel. Nici pe aplicatie.

admin:
Am discutat acum cu ghidul local din Saigon. Daca totul se desfasoara conform programului de zbor, vom ajunge acolo maine la 16:30. Cu ridicarea bagajelor, vetificarea vizelor, imbarcarea in autocar vom pierde cel putin o ora, deci 17:30 -18:00 vom pleca spre hotel Eden acolo unde suntem cazati. De la aeroport pana la hotel sunt minim 45 min, depinde de trafic, Saigonul este un oras supra-aglomerat. Deci probabil va fi 19:00 cand intram in camere.
Facem check in-ul, avem apoi timp de un foarte scurt refresh (45 min) si mergem cu autocarul la restaurantul in care avem cina. Este unul traditional, se numeste Viet Village. Vom avea set menu.

O sa va spun pe aeroport cu ce o sa fim serviti, am primit si meniul.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă