Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2024...pe mare! Croaziera MSC: Dubai - Abu Dhabi - Dammam - Doha - Yas
admin:
Check in-ul online s-a deschis. Eu l-am facut. https://www.turkishairlines.com/en-int/flights/manage-booking/
Pentru autentificare este nevoie sa folositi numele de familie si E-ticket-ul (doar cifrele si fara liniuta intre ele). Exemplu la mine este E-ticket: TK 235-3412075764, se foloseste pt autentificare: 2353412075764
Problema este ca nu se pot alege locurile decat cu bani. Pentru zborul pana la Istanbul 9 USD si de la IST in Dubai 35 USD. Daca nu doriti cu bani, va sfatuiesc sa-l faceti oricum. Avioanele presupun ca sunt arhipline in aceasta perioada de sarbatori si pot aparea over-booking-uri. Check in-ul online va fereste de aceasta situatie.
Drum bun si ne vedem pe Otopeni, maine, 27 decembrie la 07:30.
admin:
Completez cu inca ceva: la check in-ul pe vasul de croaziera, daca incercati sa introduceti detaliile card-ului de credit o sa va apara “FRAUD”. Nu va faceti nici un fel de grija, este un gap al aplicatiei MSC. Cardul nu are nimic, modulul de inregistrare a lor este defect. Opriti check in-ul la imregistrarea cardului si la poza. Amandoua se rezolva la imbarcare.
Nu uitati ca prizele in Dubai sunt tip G (britanice). Daca aveti adaptor luati-l cu voi.
admin:
A fost o vacanta, pentru mine cel putin, mi-nu-na-ta! Un vas de croaziera cu servicii excelente, un grup de oameni faini si o vreme superba.
Noaptea de Revelion si White Party au fost fabuloase. Am pasit in Noul An atat de vesel, atat de bine dispus, in mijlocul unei gasti atat de misto, incat nu stiu ce mi-as fi putut dori in plus.
Atat de mult mi-a placut incat anul viitor tot pe croaziera vreau sa intampin Anul Nou. Si evident tot cu Singles Camp. Prea faini multi dintre oamenii de aici! Asa ca ne vedem in 2025 tot pe mare. Cu cei veseli, cei deschisi, cei care stiu sa se bucure, sa inteleaga, sa aprecieze. Este trecerea dintre ani, un eveniment foarte important si pentru mine si daca aleg sa-l petrec impreuna cu un grup, imi doresc sa am in jur doar oameni impreuna cu care sa ma bucur, nu sa stau sa ma gandesc de ce nu le-ar fi putut placea ceva.
Din punctul meu de vedere si ca om vesel si ca profesionist asta a fost o vacanta, la care nu ar avea nici un sens intrebarea "ti-a placut vacanta aceasta?". Si totusi am auzit-o pusa, la doar 2 metri de mine, in drumul spre casa, probabil sa o aud impreuna cu raspunsul. Chiar nu m-a interesat raspunsul pentru ca stiu foarte bine ca nu a avut cusur. A fost exact ceea ce am descris, ceea ce am promis si stiu ca am facut tot ce se putea pentru a oferi confort, siguranta si ceva din starea mea buna.
Vasul de croaziera a fost unul excelent, conditiile la fel foarte bune. Mancare, curatenie, activitati, entertainment. Hotelul bine amplasat, aproape si de aeroport si de port si nu departe de obiectivele majore din Dubai. Camere mari, confortabile, iar micul dejun destul de bun. Mai mult preparate locale, este drept, dar aveai ce alege si din cele internationale.
Am avut vreme foarte buna, excursiile SOL organizate de MSC au fost de asemenea reusite. Grupul in marea-marea majoritate vesel si deschis, daca vroiai aveai cu cine sa te distrezi. Deci chiar nu stiu ce ti-ai putea dori mai mult de atat.
Cat am stat pe vas, mi-am scris impresiile despre locurile vizitate, asa ca peste cateva zile o sa apara cateva postari-articol, in care descriu, imi scriu parerile, despre fiecare destinatie in parte. Daca am timp am sa pun si cateva poze.
Una dintre croazierele de Revelion 2025 va fi pe acelasi itinerariu pe care l-am avut acum, asa ca urmarind ceea ce voi scrie va puteti face o imagine mai clara despre locurile in care o sa popositi.
ANCUTA66:
Azi mi-a ajuns bagajul acasa, deci consider ca azi s-a incheiat aceasta vacanta. Sper ca toata lumea a primit bagajele.
Asa cum a spus si Gigi, a fost o escursie minunata, cu mult peste asteptarile mele. Grupul foarte fain, vasul de croaziera cu toate serviciile foarte bune, programul excursiilor foarte lejer au facut sa ma simt foarte bine si sa-mi doresc ca tot anul sa-mi fie cel putin asa de bine ca in aceasta croaziera.
Vremea foarte buna, nu foarte cald dar suficient sa ne rasfatam cu statul pe sezlonguri si sa ne mutam de la o piscina la alta, sau in cele cateva jacuzzi (care nu au fost aglomerate ca in alte croaziere). Sigur statul pe terasa la povesti, serile de spectacol urmate de mai mult sau mai putin dans vor ramane inca mult timp in gandurile mele.
Dupa zilele frumoase de pe vas, in ultima zi, am mers in Mall of the Emirates unde am avut parte de momente extraordinare in snow park. A fot asa frumos si m-am simtit ata de bine incat pentru mine a fost "cireasa de pe tort".
Multumesc Gigi si Samiza pentru stradania de a ne fi bine ( au fost cateva momente in care chiar a contat) si de a avea o trecere dintre ani de neuitat.
GeorgetaBerbec52:
Mulțumesc Gigi și Samiza, a fost superb. Va rog sa trimiteți poze. Aurel te rog albumul cu aranjamentele culinare. Va iubesc, un an minunat vă doresc. Georgeta
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă