Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2024...pe mare! Croaziera MSC: Dubai - Abu Dhabi - Dammam - Doha - Yas
admin:
Am transmis tuturor un Email ce contine voucher-ul de croaziera si programul detaliat de excursie. Daca nu ati primit Email-ul meu, scrieti-mi pe adresa office@singlescamp.ro si retransmit.
In cateva ore transmit tuturor si biletele de avion. Mai este nevoie de o re-verificare in agentie.
admin:
Am transmis tuturor si Email-ul ce contine biletul de avion, observatii si doua recomandari. Daca nu ati primit Email-ul scrieti-mi pe office@singlescamp.ro si retransmit.
Am mutat ora de intalnire pe aeroport la 07:30, pt ca este o schimbare la zborul de plecare.
admin:
Nu am primit confirmare de primire a Email-urilor de la:
Daniela V.
Stefan G
Daca nu ati primit voucher-ul si in cazul lui Stefan G si biletul de avion, scrieti-mi pe Email office@singlescamp.ro si va retransmit. Pana maine, pentru ca atat mai lucram la birou.
De la toti ceilalti am primit, multumesc de confirmare.
admin:
Nu s-au primit biletele de avion? Le-am trimis in 21 decembrie. Daca mai este cineva in afara de Mihaela A, sa-mi scrie si in seara aceasta cand revin acasa am sa le transmit. Maine la 10:10 se deschide check in online.
Marianty:
.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă