Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Thailanda: Bangkok si Phuket, vizita, relaxare. 22 ianuarie - 3 februarie 2024
admin:
Am in acest moment raspunsurile de la toti participanti in ceea ce privesc excursiile optionale.
Toata lumea a bifat toate excursiile optionale (sper sa nu fi gresit cand am contorizat) asa ca o sa ne vedem cu totii la toate excursiile optionale. Practic vom fi mereu impreuna. Asta este placut la un grup.
Biletele de avion si pentru zborurile internationale si pentru cele zonale le aveti acum, mi-ati confirmat asta, v-am transmis de asemenea in reply si cele pentru zborul domestic si programul detaliat al excursiei.
Aveti in prezentarile mele ceea ce trebuie sa pregatiti pentru viza, sfaturi pt bagaje, nu ramane decat sa ne vedem la aeroport. Daca mai aveti intrebari puneti-le aici, va raspund pentru ca sunt cam toata ziua la calculator.
ankas:
Buna!
Oare pleaca cineva din Sibiu si ma poate lua si pe mine la Bucuresti?
Rlc:
Buna ! Pentru plata excursiilor si a transferurilor ce bani trebuie sa pregatim ? Euro ?
admin:
Euro.
admin:
S-a deschis check in-ul online. Cu intarziere fata de cele 48 de ore, dar important este ca s-a deschis. Se folosesc asa cum v-am explicat deja:
- booking reference-ul companiei aeriene (il gasiti spre finalul biletului). A nu se confunda cu cel de pe prima pagina, care este dat de ticketing
- E-ticket-ul numeric, fara liniuta.
Nu o sa vi se emita boarding pass, mergem intr-o tara in care avem nevoie de viza, iar in astfel de situatii operatorul front desk (poate) verifica daca aveti cele necesare obtineriii vizei:
- pasaport
- voucher de cazare
- bilet de avion intoarcere
Nu uitati sa aveti la voi si pozele si la indemana un pix (pt Bangkok - sa completam formularele).
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă