Arhiva > Arhiva

Dusmani, infrangeri, timiditate; acum si succes

<< < (5/6) > >>

luciamanta:

--- Citat din: marcutza din Luni, 12 Aprilie 2010, 21:17 ---@luciamanta :) de ignor/indiferenta ai auzit? ucide  :) succes  :)

--- Terminare citat ---

Iti multumesc pentru sfat, esti o adevarata prietena.

Miha:
Eu cred ca ar trebui sa iti analizezi mai bine asa zisii dusmani si sa incerci sa gasesti cauza rautatii lor. Odata gasita incearca sa o folosesti ca parghie. Mai devreme sau mai tarziu se vor lovi de ea. Ignoranta ii poate ucide, insa nu este intotdeuna reteta succesului. Totul depinde de modul in care vrei tu sa abordezi problemele.

luciamanta:

--- Citat din: Miha din Luni, 12 Aprilie 2010, 21:29 ---Eu cred ca ar trebui sa iti analizezi mai bine asa zisii dusmani si sa incerci sa gasesti cauza rautatii lor. Odata gasita incearca sa o folosesti ca parghie. Mai devreme sau mai tarziu se vor lovi de ea. Ignoranta ii poate ucide, insa nu este intotdeuna reteta succesului. Totul depinde de modul in care vrei tu sa abordezi problemele.

--- Terminare citat ---

Eu nu fac rau nimanui, oricarui coleg sau vecin ori cunoscut incerc sa-i fac un bine. Oricarui om ii dau un sfat intelept, atunci cand mi-l cere. Daca cineva ma vorbeste de rau, eu ma rog pentru el. Caut sa fiu corecta cu toata lumea. Asa cum doresc eu sa se poarte oamenii cu mine, tot asa ma port cu ei. Imi fac datoria la serviciu, am rezultate bune. Insa, am eu un exces de zel iesit din comun si un bun simt iesit din comun. Imi place armonia, imi plac oamenii care se implica in rezolvarea problemelor. Nu imi plac lasii, oportunistii...  Te pup, Miha si multumesc pentru raspuns

Miha:
@luciamanta- nu este vorba de a face rau nimanui. Probabil exprimarea mea a fost putin gresit. Incearca ca intelegi motivatiile celor din jur pentru care mai devreme sau mai tarziu ii face sa se comporte cu tine intr-un mod gresit. Daca intelegi aceste motivatii poate iti va fi mai usor sa treci peste momentele mai grele si poate te va ajuta sa fii cu un pas inaintea lor.
Parerea mea este ca un dialog in care sa spui ceea ce simti si ceea ce te deranjeaza nu omoara pe nimeni. Eu sunt ceva mai luptatoare si imi place sa discut franc si deschis cu cei din jurul meu. Lucrul asta m-a ajutat in multe situatii si anumite persoane pe care nu le agream mi-au devenit prieteni ;).
Lasii si oportunistii mai devreme sau mai tarziu se elimina singuri.

luciamanta:

--- Citat din: Miha din Luni, 12 Aprilie 2010, 21:52 ---@luciamanta- nu este vorba de a face rau nimanui. Probabil exprimarea mea a fost putin gresit. Incearca ca intelegi motivatiile celor din jur pentru care mai devreme sau mai tarziu ii face sa se comporte cu tine intr-un mod gresit. Daca intelegi aceste motivatii poate iti va fi mai usor sa treci peste momentele mai grele si poate te va ajuta sa fii cu un pas inaintea lor.
Parerea mea este ca un dialog in care sa spui ceea ce simti si ceea ce te deranjeaza nu omoara pe nimeni. Eu sunt ceva mai luptatoare si imi place sa discut franc si deschis cu cei din jurul meu. Lucrul asta m-a ajutat in multe situatii si anumite persoane pe care nu le agream mi-au devenit prieteni ;).
Lasii si oportunistii mai devreme sau mai tarziu se elimina singuri.

--- Terminare citat ---

Ai dreptate, sa stii ca am descoperit, in cele din urma, care este cauza comportamentului lor. Merci pt. sfaturi, esti o persoana de toata isprava, te pup

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă