Arhiva > Arhiva

Dusmani, infrangeri, timiditate; acum si succes

(1/6) > >>

luciamanta:
    Aveti dusmani? Eu da. Nu ma lasa in pace, imi cangreneaza viata, sufletul, desi eu numai lucruri bune fac pentru cei din jur. Zi de zi, oamenii din jur ma folosesc si apoi se descotorosesc de mine, ma indeparteaza, ma nedreptatesc, ma dau la o parte ca pe un mar stricat... Nu stiu ce sa fac, sunt un om pregatit, competent, rezultatele sunt remarcabile, palpabile, concrete in domeniul meu de activitate, dar cu toate acestea, altii sunt numiti in locul meu sa culeaga roadele. Cum sa procedez ca sa mi se recunoasca si mie meritele? Oare trebuie sa fiu si eu pila cuiva? Sau sunt prea naiva poate? Sau prea le fac bine pe toate?

maria171:
sa fi pila cuiva e ideal
am avut un sef care la angajare te intreba a cui pila esti
daca nu ai nici o pila trebuie sa "muncesti"mai mult ca sa te remarci
sa " muncesti" inseamna sa te guduri pe langa sefi, sa le faci servicii, sa iti parasti colegii, sa stii sa iti prezinti munca
sa cotcodacesti o zi intreaga pt o margica
observa pe ceilalti si daca poti, fa ca ei

EUGENIA110:
Lucia, viata e plina de nedreptati, incearca sa nu le vezi. Nu te lasa afectata de ele , viata si sanatatea sint mai importante. Si eu m-am revoltat de multe ori impotriva unor fapte pe care le consideram incorecte, am suferit si am plins de neputinta de a schimba ceva, pina cind sanatatea s-a dus, am facut trei operatii( una fiind extirparea tiroidei), m-am pensionat, am rupt contactul cu societatea...da, aruncata ca un mar stricat....cui ii mai pasa de tine dupa ce nu mai poti munci?

maria171:
dupa ce iesi la pensie nu ii mai pasa nimanui
daca mai treci pe la fostul loc de munca lumea te priveste cu indiferenta si de abia asteapta sa pleci
chiar plictisesti

Crista:
M-ati ingrozit cu ce ati scris,la inceput,Lucia,am crezut ca e fictiune ce scrii,dar apoi... Chiar trebuie sa reactionezi la ce iti face rau?Ignora si treci mai departe.Doar tu contezi pentru tine si ceea ce iti face tie bine.Tare as vrea sa te pot ajuta,nu da vina pe naivitate,si asta poate servi de scut

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă