Arhiva > Arhiva

Dusmani, infrangeri, timiditate; acum si succes

<< < (2/6) > >>

sile43:
Luciamanta,MANIA PERSECUTIEI,se chiama cea ce spui tu.

Saturnianul:
Poate că Lucia are mania persecuţiei. Dar trăim într-o societate unde, în multe medii, fiecare se foloseşte de fiecare. La sensul peiorativ al verbului "a folosi". Iar asta e o realitate. Pe care unii doar o văd mai neagră.

dadus:
Lucia,din pacate la noi sistemul  de valori e cu susul in jos,sau mai bine zis nu exista.De aceea ca sa supravietuim in aceasta mica jungla trebuie sa ne adaptam.
Nu te astepta sa iti recunoasca cineva meritele sau sa iti ridice cineva statuie.
Nu te mai lasa folosita de altii.

marlen_i13:
      Legat de timiditate, complexe si mediul virtual - relatia in spatiul cyber ofera persoanei timide posibilitatea de a se adapta treptat si controlat la o situatie noua si stresanta pentru el/ea . Posibilitatea de a fi respins exista desigur si nu o neg, depinde insa si de celalalt din aceasta relatie. Un timid poate gandi despre comunicarea in cyber ceva de gen "ce dificil este sa comunic, e o persoana straina, cum sa deschid o conversatie..." dar va incerca sa comunice si se va deschide treptat.....pe cand o persoana complexata va gandi "eu nu o sa fac fata niciodata la asa ceva, ce pot eu sa spun sa ii intereseze pe ceilalti, nu am ce discuta cu acestia..." excluzandu-se singur uneori....
      Fiecare dintre noi se simte timid la un moment dat, dar manifestand o timiditate excesiva poti pierde multe aspecte importante ale vietii .

EUGENIA110:
Fara pretentia ca e corect ceea ce scriu eu acum , cred ca, in general, timiditatea apare datorita lipsei de incredere in propria persoana si putem incerca sa scapam de ea prin instruire si informare.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă