Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Poiana Narciselor, drumetie la Valea Sambeta si Cetatea Fagaras 19 - 21 mai 2023
Manuke:
--- Citat din: Manuke din Sâmbătă, 06 Mai 2023, 19:28 ---Am văzut pe net că ar fi niște autobuze care pleacă din oră în oră spre Șercaia, dacă mă poate "pescui" cineva de acolo ar fi perfect. Dacă aș veni spre Făgăraș, aș ajunge după ora 14
--- Terminare citat ---
Revin... cred că am încurcat excursiile 😂😂😂
Trenul meu ajunge în Făgăraș la 14:09, mă poate pescui cineva și pe mine?
Cristina Burcea:
Buna tuturor , eu vin din Pitesti, cu masina . Daca sunt persoane dornice sa mi se alature pe drum, sa-mi dati un semn. :)
Manuke:
--- Citat din: Cristina Burcea din Luni, 08 Mai 2023, 10:56 ---Buna tuturor , eu vin din Pitesti, cu masina . Daca sunt persoane dornice sa mi se alature pe drum, sa-mi da
ti un semn. :)
--- Terminare citat ---
Bună, Cristina. La ce oră pleci din Pitești? M-am uitat pe mersul trenurilor, eu aș ajunge la 10:45 (vin din Constanța)
krondia:
Localitățile din care veniți:
București: 9, Călărași 2, Timiș, Cluj, Alba, Dolj, Suceava 2, Arges 2, Mureș, Bacău, Constanta.
Dacă aveți nevoie să vorbiți între voi pentru grupaje auto spuneti-mi și va pun în legătură.
Cristina Burcea:
Buna , eu o iau pe Manuke si mai am 2 locuri, cine mai doreste. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă