Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Poiana Narciselor, drumetie la Valea Sambeta si Cetatea Fagaras 19 - 21 mai 2023
krondia:
Locația exactă unde ne vom întâlni în prima zi precum și alte detalii organizatorice le veți primi la începutul saptamanii in care avem excursia.
Dacă este cineva care nu are cu ce să ajungă, lasati-mi un mesaj. Nu mă sunați pentru că nu pot prelua întotdeauna apeluri telefonice.
Zilele acestea voi fi plecata cu grupul de Apuseni, o zona cu semnal slab la telefon și internet.
Va rog sa aveți răbdare, veți primi toate informațiile necesare în timp util.
Între timp, pregatiti-va echipamentul de drumeție recomandat, in special bocanci de drumeție, îmbrăcăminte tehnica, geaca de ploaie, rucsac, prind bine și betele de trekking.
Exclus haine și incaltaminte de oras pentru drumeția de sâmbătă în Munții Făgăraș.
Dacă mai aveți întrebări, scrieți aici, pot fi de interes și pentru ceilalți.
In special cei noi, incercati sa vă obișnuiți cu forumul, acesta este principalul canal de comunicare in cadrul excursiilor noastre.
Spor la pregătiri!
gmx:
Salut! Eu vin din București. Plec cu masina in jurul orelor 9.30-10.00.
Dacă este cineva care mai are nevoie de transport, pe traseul Bucuresti-Sercaia-Fagaras, il rog sa ma contacteze. Mai pot lua 2-3 persoane.
krondia:
--- Citat din: gmx din Luni, 08 Mai 2023, 23:28 ---Salut! Eu vin din București. Plec cu masina in jurul orelor 9.30-10.00.
Dacă este cineva care mai are nevoie de transport, pe traseul Bucuresti-Sercaia-Fagaras, il rog sa ma contacteze. Mai pot lua 2-3 persoane.
--- Terminare citat ---
Spune-mi, te rog, prenumele si initiala numelui sa pot sa te identific.
Multumesc
gmx:
--- Citat din: krondia din Luni, 08 Mai 2023, 23:49 ---Spune-mi, te rog, prenumele si initiala numelui sa pot sa te identific.
Multumesc
--- Terminare citat ---
Gabriel M
Manuke:
--- Citat din: gmx din Marți, 09 Mai 2023, 18:52 ---Gabriel M
--- Terminare citat ---
Salut! Mai ai un loc liber?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă