Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Perlele Trascaului: Rimetea, Piatra Secuiului, Coltesti 23 - 25 iunie 2023

<< < (2/9) > >>

krondia:
Drumul de la Aiud la Rimetea este bun, asfaltat, nu se urca, nu sunt dealuri. La iesirea din Aiud  spre Rimetea erau ceva lucrari anul trecut dar cred ca au terminat.

Deci cine mai vine cu noi si poate lua 1-2 persoane de la Bucuresti/Cluj/Sibiu?

valiv:
 Buna, Simona,

Intr-adevar mai este timp, dar cautand variante am mai gasit si curse Sibiu Aiud

https://www.autogari.ro/Transport/Sibiu-Aiud?lang=ro&zi=2023-06-08

Poate fi si asta o optiune, ramane de vazut. Toate cele bune.

simonaf65:
Buna dimineata,
sunt prima data in grup singles, si sunt inscrisa in excursia de la Rimetea pe considerentul ca sunt aproape de casa, din Cluj.
Am masina, deci daca doriti careva sa va iau din Cluj, sunt dispusa. Cu drag, la revedere

valiv:
  Buna Simonaf65,

Bine ai venit in singles camp. Nici eu nu sunt prea veche pe aici, am mai fost in doua excursii (Predeal si Tara Motilor) care mi-au placut foarte mult si m-au determinat sa revin.
As dori sa vin cu avioanul de la Bucuresti la Cluj si te rog sa-mi spui daca esti de acord sa ma preiei pana la Rimetea (vineri 23 iunie) si inapoi (duminica 25 iunie). Daca da, multumesc mult. Curse spre Cluj sunt la 7.20 cu sosire la 8.15 sau 12.40 cu sosire la Cluj la 13.50. In functie de durata calatoriei de la Cluj la Rimetea si avand in vedere ca trebuie sa ajungem la pensiune intre orele 15 si 16, crezi ca as putea sa imi iau bilet la cursa de 12.40? Apoi, as dori sa iau duminica, cursa de Bucuresti cu plecare la 19.40. Crezi ca ajungem inapoi in Cluj la timp, adica pe la 17.40?
Multumesc inca o data si astept raspunsul tau.
Toate cele bune.

simonaf65:
Buna Valiv
sigur ca da, te pot prelua chiar din aeroport la orele 14.00
daca va mai veni cineva tot din bucuresti, mai pot lua 2 persoane, masina mea nu e mare, dar este ok

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă