Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Perlele Trascaului: Rimetea, Piatra Secuiului, Coltesti 23 - 25 iunie 2023
valiv:
Multumesc mult Simona pentru raspuns.
O sa-mi cumpar bilet de plecare din Bucuresti (pe 23.06) la cursa de 12.40 si plecare din Cluj la 19.40 (pe 25.06).
Sa ne vedem cu bine. Cu drag, Vali.
gabimo:
Eu vin singura cu masina ,de la Orastie, asa ca as putea sa iau pe cineva din Sebes,Teius sau Aiud daca e nevoie.
krondia:
Multumesc celor care ajuta cu transportul. Mai aproape de excursie voi anunta localitatile din care veniti.
Dar, pentru ca am inceput sa primesc diverse mesaje private, printre care despre locurile disponibile (care sunt afisate in timp real pe site-ul singlescamp.ro) va reamintesc ca principalul canal de comunicare in cadrul excursiilor noastre este acest forum. Numarul de telefon al insotitorului de grup este disponibil inainte de excursie doar in situatii exceptionale. Rasfoiti, va rog, cu atentie site-ul si forumul si veti afla toate informatiile de care aveti nevoie.
Cine mai vine cu noi? *|*
IORDAN:
*|*vin și eu de la Iasi :)
Nu puteam rata o asa excursie !
Aștept cu nerăbdare sa ne întâlnim !
simo arad:
Gata, m-am inscris si eu. Mai vadem cum ne grupam pe drum. Abia astept sa ne vedem. O zi faina tuturor!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă