Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sighisoara 17 - 19 martie 2023
Maria C.:
Bună, Iasmina!
Te rog să mă treci și pe mine la excursia opțională. De asemenea, referitor la transport, dacă știi că trece cineva prin Sibiu, te rog să mă anunți.
Mulțumesc frumos!
CC:
Buna ziua, va scriu in legatura cu plata celei de a doua transe utilizand codul afisat Am facut ieri plata dar nu-mi apare ca si procesata. Am incercat sa sun la agentia BonVoyage la numaru de telefon afisat pe site dar este dezafectat call fafailled. le-am scris pe email si nu am primit nici un raspuns legat de intrebarea mea privind procesarea sau nu a platii. Cand am incercat in seara aceasta sa fac iar plata celor 490 lei imi afiseaza un mesaj de eroare. Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez sau cu cine sa iau legatura pentru a putea finaliza comanda. Multumesc anticipat pentru raspuns.
costi31:
Bună CC , mai așteaptă puțin , nu ești singur(ă) cu aceeași întrebare , sigur vom primi un anunț...sau se va debloca :thumbup:
Până atunci relax :)
De fapt ce atâta grabă ? ;D
Carnavalul este fain , lumea bună , sper să ajung și eu dar nu am costumație , am auzit că se mai găsește pe acolo de închiriat , știe cineva ?
costi31:
Și într-adevăr mi s-a confirmat că se găsește costumație de carnaval chiar acolo , dacă ăsta era singurul inconvenient se rezolvă !
Distracție și chef să fie că -n rest le avem pe toate ! :thumbup: *|*
CC:
Multumesc pentru sustinere, stiam ca este data limita 6 martie pentru plata transei doi de aceea ma agitam, E prima mea participare in acest grup si nu prea stiu cum sa procedez . M-am relaxat daca zici. sper ca asta sa nu ma impiedice sa-mi rezerv locul. Nu am costum, nu am gasit de inchiriat dar mi-am cumparat masca- e ca si plata excursiei :) pe jumatate doar rezolvat. :tomato:.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă