Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sighisoara 17 - 19 martie 2023

<< < (3/7) > >>

Maria Lazar:
Buna!

Sunt la a doua incercare de a participa la un eveniment SinglesCamp. Prima a fost zadarnicita de pandemia COVID. Sper ca de data asta totul sa fie OK.

Abia astept sa va cunosc!

Paul_Iancu:
Bună ziua, o sa vin din Brașov. Vreau să particip la excursia opțională. De principiu vin cu trenul, dar dacă are cineva un loc și vrea să mă ducă și pe mine sunt de acord să împart cheltuieli de călătorie 🙂. O zi bună!

Nikky:
Buna! Si eu doresc sa particip la excursia optionala. As vrea sa stiu cat costa, cum ma inscriu si cum platesc. Multumesc!

Iasmina:
Bună gașcă veselă,
In câteva zile o sa va scriu detaliile despre excursia opțională,  înscrierea se va face aici pe forum și plata cash in momentul în care va cazez.
O zi frumoasa!  *|*

Iasmina:
Salutare gasca vesela :flori:,

anul acesta avem traseu nou  :applause: si foarte interesant pentru excursia optionala, o sa vizitam trei biserici fortificate: Malancrav, Copsa Mare si Biertan, unde ghidul nostru local ne va povesti multe lucruri interesante ^-^ si mai putin stiute de aceste locatii.

La pranz o sa ne oprim la un restaurant local unde fiecare va putea consuma ce ii doreste sufletul  O0

Costuri: o sa avem de achitat costul autocarului si ghidul local, sumele o sa fie impartite in functie de participanti dar nu va fii mai mult de 100 lei/persoana
+ fiecare isi va achita consumatia la restaurant.

Suma de achitat pentru autocar si ghid va fii platita cash direct la mine in momentul in care va cazez.

Cine doreste sa participe va rog sa scrieti pe forum sau si mai bine imi puteti scrie un SMS - 0721587954 cu numele complet si ca doriti sa participati la excursia optionala.
Stiind ca nu toata lumea intra pe forum, cu o saptamana inainte de excursie o sa ii sun pe cei care nu au scris.

Sa nu uitati de costumatii, este mult mai distractiv cand suntem cu totii costumati :D

Sa ne vedem cu bine, plini de veselie si voie buna!  *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă