Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Piatra Craiului – Drumetii de iarna si voie buna. 24 - 26 februarie 2023

<< < (2/4) > >>

anca_b:
Am reusit! :-)

krondia:
Salut, nu mai e chiar mult până la intalnirea noastra in Piatra Craiului  *|*
Pentru ca am primit intrebari referitor la modul cum se poate ajunge la pensiune fara masina, din Brasov exista tren pâna la Zarnesti pe unde vom trece cu totii.

Am rugamintea sa ma anuntati in cazul in care nu aveti cu ce ajunge si, desigur, daca puteti prelua colegi de pe traseu. Sunt inca sub impresia grupului extraordinar de la Moieciu :yeah: :dance: *|* unde organizarea participantilor a fost impecabila astfel ca fiecare a ajuns si s-a intors acasa cu bine.

A fost o distractie pe cinste la Moieciu, o parte din voi va veni si in Crai astfel ca petrecerea va continua... Nea' Feri, gazda de la pensiune, va insufleti si el atmosfera, il vom ruga sa ne cânte si acum, la fel ca fiecare data, la chitara, cum numai el stie...  *|* *|*

Cine mai vine cu noi?

alexa_acreo:
Salut. Eu as veni din București. Grupajul auto ar fi o varianta ajutătoare pentru a mă decide. Dispune cineva de un loc în mașină? Mai merge careva din București cu trenul???

krondia:
Servus, Sanda, m-as bucura sa ne revedem.
Ai un loc intr-o masina care pleaca din Bucuresti.

Si eu astept cu nerabdare sa revin in Piatra Craiului, mergem intr-un loc tare fain. Avem si aici ciubar  *|* *|*
Uitati câteva imagini de zilele astea:

alexa_acreo:
Servus Diana, mulțumesc frumos pentru tot!!!   :love:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă