Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Croaziera insule grecesti. 4 august - 12 august 2023

<< < (6/6)

krondia:
Milos a fost ultima destinatie, o insula renumita pentru frumusetea plajelor sale, dar mult mai putin promovata decat Mykonos. Plaja Sarakiniko ne-a impresionat prin aspectul sau unic, una dintre cele mai neobișnuite și spectaculoase plaje din Milos. Plaja si baie am facut la Pollonia, un sat pitoresc de pescari, un loc linistit si mai putin turistic.

La intoarcerea din croaziera am poposit din nou in Atena unde am mai petrecut cateva ore in zona centrala. In grup mai restrans am ajuns la Anafiotika, un cartier pitoresc situate la bazele Acropolelor, asemanator cu asezarile de pe insule, dupa care am revenit pe frumoasa strada Adrianou,, pentru ultimele cumparaturi si un pranz delicios in Plaka.

A fost o croaziera frumoasa, de care ne-am bucurat din plin, un mod placut de a te familiariza cu insulele Greciei sau de a revedea locurile simbolice. Am fost surprinsi sa vedem ca pe vas erau multi tineri dar si familii cu copii, activitatile erau organizate pentru toate gusturile si varstele si personalul era extrem de atent cu fiecare pasager. Am avut in permanenta un sentiment de siguranta si confort, mi-a placut atmosfera placuta de la bordul vasului, timpul generos pe care l-am avut la dispozitie la tarm, astfel ca nu trebuia sa ne grabim sau sa stam mereu cu ochii pe ceas. M-as bucura sa repetam aceasta experienta sau una similara, prea a fost frumos.

Zile frumoase in continuare, sa ne revedem cu bine si aceeasi buna-dispozitie!

krondia:
Daca doriti sa revedeti.. Formatia El Greco & Ma me ta kitrina o melodie frumoasa, pe care am avut sansa sa o ascultam si acum, dedicatie speciala pentru grupul nostru.

https://youtu.be/K059cSchaTQ?si=K5Pp2tePnqMve4CJ

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă