Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Marocul de Nord. Exotic, imperial, culori si arome. 13 - 23 septembrie 2023
admin:
Nu conteaza ce bani cash aveti la voi: EUR sau USD. Sunt rate diferite de schimb la exchange office. De regula, in prima zi de excursie mergeti impreuna cu insotitorul de grup marocan, sa faceti schimbul pentru 100 - 200 EUR/USD fiecare. Platile se fac in dirhami in magazine, restaurante si chiar si in targ iesiti mai ieftin cu moneda locala. Doar cand doriti sa cumparati ceva mai important puteti folosi EUR sau USD, in general la argint si marochinarie de calitate se negociaza asa. Se achita si cu cardul evident, nu stiu sa raspund la intrebarea cu Revolut, pt ca este un instrument pe care nu-l folosesc (eu am un business card de agentie si acela il folosesc peste tot in lume). De exemplu la argan, toata lumea achita cu card-ul pt ca altfel ar fi o nebunie.
Aveti si o zi in Gibraltar, acolo, cu cardul evident, sau euro daca solicitati la restaurant, nu are sens sa schimbati sterline.
AtenaM:
Multumesc frumos.
Mocuța:
Plec din Sibiu, in 12.09., aproximativ ora 12, pe traseul Sibiu, Brasov, Otopeni. Mai sunt 2 locuri in masina.
adda:
--- Citat din: Mocuța din Luni, 04 Septembrie 2023, 12:18 ---Plec din Sibiu, in 12.09., aproximativ ora 12, pe traseul Sibiu, Brasov, Otopeni. Mai sunt 2 locuri in masina.
--- Terminare citat ---
Buna Mocuța,
Si eu plec din Sibiu. Daca mai sunt libere locurile as dori sa vin si eu . La intoarcere tot acelasi traseu o sa il ai?
V-ati facut rezervare pentru cazare in Otopeni?
Daca ar fi sa mergem impreuna mi-as putea face si eu rezervare la acelasi hotel/pensiune.
Cum te pot contacta?
Seara frumoasa!
Mocuța:
Adda suna-ma la nr. 0727420800
Avem cazare la Hotel Otopeni (nu Otopeni Charter).
Mai merge o prietena din Sibiu. Vom fi 3.
La intoarcere venim pe acelasi traseu.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă