Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Amfiteatrul Transilvaniei in haine de iarna. 13 - 15 ianuarie 2023
krondia:
--- Citat din: IORDAN din Marți, 10 Ianuarie 2023, 22:34 ---am aflat ca exista curse Brasov-Moeciu de Jos din ora în ora, iar vila am înțeles ca este la soseau principala. Joi la Bradov ma voi interesa la Autogara unde este statia în Moeciu și dacă este foarte departe de pensiune, am sa apelez la amabilitatea ta sa ma recuperezi din drum când vii la pensiune, eu aranjandu- ma a ajung în Moeciu de Jos în funcție de ora când ajungi tu.
Dacă drumul tău trece prin Bran, putem sa ne întâlnim în Bran.
--- Terminare citat ---
ATENTIE!
Vila Enescu unde suntem cazati se gaseste in localitatea Cheia, pe drumul spre Moieciu de Sus si Cheile Gradistei.
Vedeti locatia aici:
https://g.co/kgs/d5HBFF
Mai exista o vila Enescu in Moieciu de Jos, pe drumul principal spre Pitesti.
Autobuzul Brasov- Rasnov - Bran- Moieciu de Jos este posibil sa nu ajunga in Moieciu de Sus.
Exista si autobuz metropolitan Brasov- Râsnov, linia 130 sau tren, pe unde vor trece mai toti.
Din directia Bucuresti se evita Brasovul, din Predeal se merge spre Pârâul Rece - Râsnov - Bran - Moieciu
Eu mai am de facut un drum in zona si masina cu care vin va fi plina cu provizii, plus boxa pentru party care e si ea voluminoasa :dance: dar sigur se va gasi o solutie. Valabil pentru toata lumea.
Doar sa ma anuntati daca nu aveti cu ce ajunge.
G.D.:
Buna ziua,
Vin din Bacau in aceasta excursie. Ofer transport.
O zi buna!
IORDAN:
@IoanaGhi, dacă oferta ta rămâne valabila, îți propun sa ne intalnim in Bran sau Râșnov. Cum iti convine. Numărul meu de telefon este 0726232916. Multumesc. Alexandra Iordan
IORDAN:
Multumesc Diana pentru ajutor cu informațiile deosebit de utile. Abea astept sa ne cunoastem.
Alexandra Iordan
Methos:
Buna dimineata!
Multumesc si eu pentru clarificare, pentru ca am fost indus in eroare in ceea ce priveste locatia, deci trebuie sa imi schimb itinerarul. :)
Eu vin din Galati cu trenul și ajung in gara din Brasov aproape de ora 12.00, asadar, daca are cineva drum pe acolo si poate sa ma ia, ar fi perfect.
Dacă nu, voi cauta varianta cu autobuzul 130.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă