Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Amfiteatrul Transilvaniei in haine de iarna. 13 - 15 ianuarie 2023

<< < (4/6) > >>

Dally:
Buna si bine ai venit in grup  :)
Daca vrei sa mergi cu mine, te pot lua, am loc in masina.
Pana acum doar Elena a confirmat un loc in masina mea  :D, asa ca daca ai placerea sa mergi cu noi , te luam cu drag.
Beatrice

Vicu:
   Buna, am patru locuri libere in masina. Plecarea va fi din zona Ploiesti. tel.0769089051

IoanaGhi:
Buna tuturor,

La multi ani!

Si eu plec din Bucuresti si am locuri in masina.
@Iordan - daca nu s-a oferit nimeni, pana acum, pot sa fac eu un detour in Brasov.

PS. Pentru mese, planificam sa cumparam ceva si sa aducem sau se organizeaza exclusiv acolo ?

krondia:
Localitățile din care veniti : Iași, Vaslui, Galați (2), Călărași (2), Arges, Gorj, Dâmbovița, Ploiesti, Olt, București (5).

Dacă vreți să vă mai grupați cu transportul, spuneti-mi și va pun în legătură.

Referitor la mese și cazare, vă reamintesc că ne vom gospodari singuri.
Eu am să mă ocup de aprovizionare - ingredientele pentru micul dejun (oua, unt, brânza, bacon, legume, zacusca, gem, ceai, cafea) și carnea de grătar (porc, pui, cârnaciori) pentru cine, precum și alte măruntisuri, urmând să împărțim costurile.
Băuturile și le aduce fiecare.
In plus, eu voi mai aduce ceva dulce.

De o singura persoana știu că nu mănâncă produse animale și carne.
Am rugămintea să mă anunțați până cel târziu mâine după-amiază daca mai sunt persoane cu restricții alimentare.

Vremea este in schimbare, posibil sa avem parte de ceva precipitații, poate chiar ninsoare. Să aveți echipament montan  de drumeție pentru ieșirile în natura: căciulă, mănuși, fular/buff, bocanci impermeabili, geaca impermeabila/pelerina, pantaloni elastici de iarna, impermeabili, polar, bluza cu mânecă lungă - ne îmbrăcăm in straturi. Foarte utile si parazăpezile, protejează de noroi și umezeala.
Betele de trekking nu sunt obligatorii dar prind bine daca le aveți.

Biletele la sanctuarul urșilor le voi rezerva după ce ne întâlnim.

Mai revin mâine după ce vorbesc și la cazare.

Spor la pregătiri!  *|*

IORDAN:
"@Iordan - daca nu s-a oferit nimeni, pana acum, pot sa fac eu un detour in Brasov"
Multumesc Ioana. Esti foarte draguta sa propui sa faci ocolul. Dar nu cred ca este cazul sa-l faci pentru ca am aflat ca exista curse Brasov-Moeciu de Jos din ora în ora, iar vila am înțeles ca este la soseau principala. Joi la Bradov ma voi interesa la Autogara unde este statia în Moeciu și dacă este foarte departe de pensiune, am sa apelez la amabilitatea ta sa ma recuperezi din drum când vii la pensiune, eu aranjandu- ma a ajung în Moeciu de Jos în funcție de ora când ajungi tu.
Dacă drumul tău trece prin Bran, putem sa ne întâlnim în Bran.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă