Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
1 Decembrie la Tusnad. 1 - 4 decembrie 2022
krondia:
Bine ai venit, Ionut! *|*
Suntem, din nou, in echipa completa :thumbup:
Stii vorba: "Age is just a number" :dance:
Si eu imi doresc sa fim un grup fain, vesel sa ne simtim bine impreuna, nu doar pentru ca e sarbatoare.
Si, pentru ca veni vorba, ar fi fain sa purtam in seara de 1 Decembrie o ie sau ceva asemanator sa simtim ca-i sarbatoare :)
Multumiri pentru ajutorul cu transportul!
Deci, daca mai sunteti care aveti nevoie de transport din Bucuresti, spuneti-mi si va pun in legatura.
dedi:
Buna ziua!
G.D. sunt Daniel din Piatra Neamt. As dori sa mergem impreuna. Pana la Bacau pot ajunge eu la orice ora de plecare. Daca esti de acord stabilim pe tel 0755113086. Multumesc!
Marcu Mihaela:
Buna ziua , sunt din Focsani, as dori , daca are cineva loc, sa ma ia si pe mine :D, multumesc ! 0763910276
Mindru gabriela:
Da diana voi cauta iia e o idee f buna sa ne simtim in sarbatoare pe 1 decembrie, da! Eu am nevoie de nr lui ionut din bucuresti! Se va simti f bine in grup cu siguranta , prima data nu va fi si ultima! Cu singles camp! A Aparut providential tocmai cind Ma pregateam sa citesc mersul trenurilor ..
Lacramioara1:
Buna, si eu as dori sa primesc nr lui Ionut, poate mai are un loc in masina din Bucuresti. Nr meu este 0722595538 Merci!
--- Citat din: krondia din Miercuri, 23 Noiembrie 2022, 22:43 ---Bine ai venit, Ionut! *|*
Suntem, din nou, in echipa completa :thumbup:
Stii vorba: "Age is just a number" :dance:
Si eu imi doresc sa fim un grup fain, vesel sa ne simtim bine impreuna, nu doar pentru ca e sarbatoare.
Si, pentru ca veni vorba, ar fi fain sa purtam in seara de 1 Decembrie o ie sau ceva asemanator sa simtim ca-i sarbatoare :)
Multumiri pentru ajutorul cu transportul!
Deci, daca mai sunteti care aveti nevoie de transport din Bucuresti, spuneti-mi si va pun in legatura.
--- Terminare citat ---
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă