Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

1 Decembrie la Tusnad. 1 - 4 decembrie 2022

<< < (10/17) > >>

G.D.:
Ofer transport din Bacau.

Mindru gabriela:
Buna, ziua cred ca din Bacău o iei prin moinesti comanesti nu?? Sau cobori spre buzau ploiesti?? Oricum diana ar fi fain daca  ne ai putea spune cit de departe este fata de gara Pensiunea ?? Am vazut ca vine cineva cu trenul.. o sa vb sa mergem impreuna sa nu ne intilnim cu “ mos Martin “  pe drum am inteles ca umbla si pe la tomberoane ziua . 🤣🤣🤣

G.D.:
Vin prin Onesti

krondia:

--- Citat din: Mindru gabriela din Miercuri, 23 Noiembrie 2022, 13:42 ---Buna, ziua cred ca din Bacău o iei prin moinesti comanesti nu?? Sau cobori spre buzau ploiesti?? Oricum diana ar fi fain daca  ne ai putea spune cit de departe este fata de gara Pensiunea ?? Am vazut ca vine cineva cu trenul.. o sa vb sa mergem impreuna sa nu ne intilnim cu “ mos Martin “  pe drum am inteles ca umbla si pe la tomberoane ziua . 🤣🤣🤣

--- Terminare citat ---

Descrierea pensiunii care apare atât pe site cât si pe forum...

Pensiunea Viktoria se găsește în centrul stațiunii Tușnad, aproape de toate atracțiile: izvoarele cu apă minerală, centrul wellness, Lacul Ciucaș.
Este o pensiune rustica, simplă dar cu gazde primitoare, cazarea se face în camere cu paturi separate.
Restaurantul pensiunii este renumit pentru specialitățile maghiare, gustoase si foarte apreciat de localnici.
Distanta până la halta CFR este de circa 400 m.

BugsBunny:
Buna seara,
Am 29 de ani, ceea ce probabil o sa scada putin media de varsta a grupului, este prima mea excursie alaturi de singles camp si sper sa ma primiti printre voi cu bratele deschise
Eu sunt din Bucuresti si voi veni cu masina iar daca are cineva nevoie de transport, sunteti bineveniti.

Plimbare cu o masina de armată pe un traseu offroad -120 lei
1 Diana L.
2 Beatrice B.
3 Ramona Cristina F.
4 Gabriela Ionita
5 Liliana P.
6 Gabriela M.
7Geluta D
8 Elena K.
9 Manuela P
10 Marilena Gabriela V
11Lacramioara B