Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Insula Capri, Sorrento, Coasta Amalfi, Pompeii si Napoli 30 aprilie - 7 mai 2023

<< < (2/5) > >>

admin:
Modificare orar de zbor

Eram plecat din tara cand am primit de la Wizz Air compania cu care urma sa zburam, o informare de modificare a programului (zilelor) de zbor, intr-un fel si la un nou tarif care afecta desfasurarea excursiei. Solutia a fost Rynair, dar cu decalarea calatoriei cu 1 zi. Nu stiu daca ati observat modificarea facuta acum 2 saptamani cand eram inca in Zanzibar, oricum este de datoria mea sa va informez asupra acestui detaliu si asta fac acum. 

Se va zbura deci cu Rynair, iar noul orar este:
30/04/2023 FR5435 16:00 Bucuresti (OTP) – Napoli (NAP) 17:00
07/05/2023 FR5434 12:35 Napoli - 2ore 0m - Bucuresti 15:30

O sa va transmitem biletele de avion din timp, pentru ca la Rynair este obligatoriu sa faceti check in, altfel daca lasati pentru a-l face pe aeroport va fi nevoie sa achitati o taxa de 55 euro/persoana. Check in-ul se face aici: https://www.ryanair.com/us/en/lp/check-in

Salvati borading pass-ul obtinut in urma check in-ului in telefon si foarte indicat este de asemenea sa-l aveti si printat. Tocmai ce am calatorit cu Rynair la Berlin si ceea ce va scriu este proaspat ca informatie si actualizat.

Optionale, ferry-boast-uri, transferuri.

Perioada in care veti merge, de 1 Mai este una aglomerata si pentru a fi siguri de rezervari, acestea trebuie facute cat mai repede. De aceea o sa primiti un Email, la care avem rugamintea si recomandarea sa ne raspundeti cat mai repede, pentru a putea achizitiona biletele de ferry, pentru a face rezervari de transfer, de intrare in obiective. Va scriu in ordine ceea ce este in aceasta lista si aproximativ valoarea fiecarui serviciu optional. Dupa ce ne transmiteti optiunile, Bon Voyage va emite o factura care trebuie achitata in cateva zile, pentru a putea face si plati rezervarile.

S1 Transfer aeroport Napoli - hotel Sorrento (cu 2 minivan-uri de 8 locuri - pentru cine se va inscrie si achita contravaloarea transportului). Tarif pentru ambele 2 minivan-uri: 420 euro. Daca toata lumea agreaza acest serviciu, tariful/persoana este 30 euro.

S2  Excursie optionala Coasta Amalfi cu microbuz 8 locuri si soferi-ghizi; 800 euro total, pentru intreg grupul. Tariful/persoana depinde de numarul cca de participanti. Daca participa toti 13, atunci tariful este 62 euro

S3. Bilete pentru ferry Sorrento - insula Capri. 3 mai 2023 ora: 09:55 Tarif: 27 euro (inclusiv bagaje si taxa de rezervare) https://www.booking.alilaurogruson.it/booking/services/insert.action

S4. Bilete pentru ferry insula Capri - Napoli. 5 mai 2023 ora: 10:10 22:50 euro + cca 2 euro bagaje https://booking.snav.it/#/booking/rates/1157/05-05-2023?adults=1&childs=0&infants=0&res=0&vehicle=0

S5. Bilete pentru ferry panoramic Amalfi - Sorrento 1 Mai 2023 ora: 16:40. Tarif cca 18 euro + 2 euro bagaje. https://www.booking.alilaurogruson.it/booking/services/search.action

S5   Transfer Marina Grande Capri - hotel Anacapri. In acest moment nu avem informatia asupra tarifului. (va fi organizat de locatia in care o sa stati pe insula, si-au aratat disponibilitatea pt a ne ajuta)

S6   Transfer hotel Anacapri - Marina Grande Capri (aceiasi nota ca si la S4)

S7   Bilete de autobuz Anacapri - Capri si retur. cca 2.5 euro

S8   Turul insulei Capri cu o ambarcatiune - cca 20 euro

S9    Bilete de intrare in Pompeii si casti audio - cca 20 euro https://www.ticketone.it/en/artist/scavi-pompei/

S10  Bilete de intrare in Gradinile Augustus - cca 2 euro https://www.capriculturaeturismo.it/en/ticket/

S11  Bilete de intrare Villa San Michele - Muzeul Axel Munthe - 10 euro (For groups travelling together, please contact us at +39 081 837 14 01 or museum@sanmichele.org or sanmichele@sanmichele.org)

Vor fi achizitionate si achitate acolo:

S12     bilete de tren Sorrento - Pompeii si retur (cca 3.5 euro/sens)

S13     taxi in grupaj Portul Molo Beverello - hotel Napoli (cca 6 euro/pers)

S14     bilete de intrare in Villa Ruffolo cca 7 euro

S15     bilete de intrare la Biserica San Michele cca 3 euro

Am notat cu "cca" pentru ca la unele servicii pe site-uri este scris "de la", iar la altele este posibil ca la rezervare tariful sa sufere mici modificari din cauza tranzactiei. 

Maine am sa transmit un Email cu informarea si intrebarea referitoare la participarea optionale,

admin:
Asa cum am anuntat, am transmis astazi 13.03.2023 un Email cu serviciile optionale. Astept in 3 zile un raspuns de la fiecare, pentru a putea face rezervarile. Daca nu ati primit Email-ul meu, scrieti-mi pe office@singlescamp.ro si va retransmit.

cristinamirela:
Buna ziua! Eu am primit astazi un e-mail "Plată nouă (390 euro) pentru comanda #2171 " in conditiile in care am achitat integral excursia si ma intreb/va intreb daca aceasta plata reprezinta activitatile optionale la care m-am inscris. Din calculele mele(nu am pretentia ca ar fi foarte exacte :) ) nu reiese nicicum aceasta valoare pentru activitatile optionale asa ca nu prea stiu daca e cazul sa fac aceasta noua plata.  Marturisesc ca am si o nedumerire :
S5   Transfer Marina Grande Capri - hotel Anacapri. In acest moment nu avem informatia asupra tarifului. (va fi organizat de locatia in care o sa stati pe insula, si-au aratat disponibilitatea pt a ne ajuta)

S6   Transfer hotel Anacapri - Marina Grande Capri (aceiasi nota ca si la S4)

S4. Bilete pentru ferry insula Capri - Napoli. 5 mai 2023 ora: 10:10 22:50 euro + cca 2 euro bagaje
Rezulta de aici ca cele 2 transferuri ar costa cate 52 euro??!!

admin:
Cristina, pentru detalii legate de facturi si plati, trebuie sa te adresezi direct agentiei. office@bonvoyagesibiu.ro. Acolo se rezolva tot ceea ce tine de logistica turistica. Eu pot raspunde aici doar cu privire la partea de organizare.

Cu siguranta ca nu este vorba de o factura aferenta serviciilor optionale, pentru ca inca nu am transmis in agentie cuantumul acestora. Astept sa raspunda toata lumea si doar dupa aceea scriu in agentie.

Am trecut in dreptul fiecarui serviciu cat costa aproximativ, nu au legatura intre ele.

S5 si S6 - sunt servicii de transfer auto din Marina Grande, portul de acostare a ferry pe insula Capri pana in Anacapri (si retur la plecare), la locatia in care veti sta. Hotelierii sunt cei care organizeaza transferul (nu este free), dar pana nu stiu cata lume doreste acest serviciu, nu pot trimite cererea finala de rezervare ferma si in consecinta nu am tariful.

S4. Este un ferry-boat (o ambarcatiune) ce face legatura intre Marina Grande (Capri) si portul Molo Beverello din Napoli.

cristinamirela:
Multumesc pentru raspuns! Acum am inteles ca nu e vorba de plata aferenta activitatilor optionale. Probabil mesajele acelea se transmit automat la data scadenta si partial a fost vina mea pentru ca am platit anticipat. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă