Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Insula Capri, Sorrento, Coasta Amalfi, Pompeii si Napoli 30 aprilie - 7 mai 2023

<< < (5/5)

krondia:
Referitor la vreme, prognoza s-a mai schimbat si sunt anuntate precipitatii in primele trei zile si temperaturi usor mai scazute, in jur de 17 grade cât vom fi la Sorrento, urmând sa se incalzeasca, astfel ca la Napoli vor fi 21-22 de grade.

Sa aveti deci si imbracaminte si incaltaminte impermeabila si restul echipamentului recomandat pentru mers pe jos, deplasari cu ferry.

Inca o data, spor la ultimele pregatiri!

cristinamirela:
Si.... ne-am intors, desi am(as)  mai fi stat macar vreo 2 zile :) Pentru mine totul a fost atat de frumos si de inedit incat cred ca voi avea nevoie de cateva zile bune sa-mi revin si sa  ma "reintegrez" in viata cotidiana :) Stiam "ce poate" singles camp pe excursiile interne dar nu fusesem niciodata in cele externe . A fost super! Abia astept urmatoarea excursie si promit solemn sa nu-mi mai uit valiza in holul hotelului :angel: :happy: Multumim Dianei carea ne-a suportat si organizatorilor pentru modul impecabil in care a decurs tot sejurul :applause:

krondia:
Cu ceva intarziere adaug  câteva imagini. Greu de făcut un clasament, fiecare loc in parte are farmecul său. Partenerii locali au fost la inaltime si, desi a fost o excursie complexa din punct de vedere logistic, cu multe transferuri  transbordari, totul a mers struna. Practic, am mers cu aproape toate mijloacele de transport posibile  :)
Vom reveni si la anul,  prea a fost frumos  *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă