Arhiva > Arhiva

Adevar sau Provocare

<< < (52/56) > >>

Saturnianul:
Cel mai bine e sa ne straduim a nu minti pe cit posibil. Insa fiecare dintre noi a mintit cel putin o data si ma refer aici la situatii mult mai importante decit un examen :) Cit despre "white lies"... ce sa zic. Trebuiesc folosite cu mare atentie. Conteaza cind, cum si cui le spui. Cert e ca unele lucruri dor mult mai tare atunci cind sunt stiute. Dor chiar mai mult decit minciuna iesita la iveala. Si atunci minciunile astea albe devin o problema de alegere, de cit de mult tii la persoana... :)

--- Citat din: Catherinna din Sâmbătă, 21 August 2010, 16:21 ---Saturnianule, ai grija ca ma prind la minciunele foarte repede  :P

--- Terminare citat ---

Minciunelele sunt un desert delicios. Si ma prind  ;D La ele te referai? :P

Catherinna:

--- Citat din: Saturnianul din Sâmbătă, 21 August 2010, 16:30 ---

--- Citat din: Catherinna din Sâmbătă, 21 August 2010, 16:21 ---Saturnianule, ai grija ca ma prind la minciunele foarte repede  :P

--- Terminare citat ---

Minciunelele sunt un desert delicios. Si ma prind  ;D La ele te referai? :P

--- Terminare citat ---

Mda! Ma refeream la"minciunelele" acelea care se inghit mai greu, dar tu nu esti in culpa, deocamdata , ziceam doar asa ... in gluma ...  ;D sa te determin sa intri in vorba cu noi  ;D

EUGENIA110:
   Uneori mintim, denaturind adevarul sau doar evitindul, pentru a scuti de durere si umilinta pe altcineva; tot minciuna se cheama, dar nu e atit de rau ca atunci cind minciuna e spusa cu scopul de a face rau.

EUGENIA110:
"evitindu-l."........scuze!

Saturnianul:

--- Citat din: Catherinna din Sâmbătă, 21 August 2010, 17:55 ---Mda! Ma refeream la"minciunelele" acelea care se inghit mai greu, dar tu nu esti in culpa, deocamdata...

--- Terminare citat ---

Exersam si eu deturnarea atentiei profitind de dulblul inteles al cuvintului :D
"Deocamdata" ala ma ingrijoreaza. Te astepti sa fiu in culpa la u moment dat si tu sa ma prinzi? ;D
Am intrat in vorba cu voi, nu? Sau, mai degraba, cu tine :D

PS: Chiar am pofta de niste minciunele delicioase :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă