Arhiva > Arhiva
Adevar sau Provocare
Catherinna:
--- Citat din: awana din Sâmbătă, 14 August 2010, 09:41 ---
--- Citat din: Catherinna din Vineri, 13 August 2010, 23:23 ---Lansez urmatoarea provocare pentru barbati...
Care dintre voi a oferit mai mult de zece buchete de flori iubitei ???
--- Terminare citat ---
Vroiam sa stiu daca se iau in considerare si buchetele "virtuale". ;D Ar fi o ocazie sa le dam baietilor nostri sansa sa recupereze. Ne pot posta buchete si cadouri. Am vedea in felul acesta cata imaginatie au si cat de romantici sunt. :D
Cred ca ar merge si un topic pe tema asta!! ;)
--- Terminare citat ---
awana, propunerea ta plina de generozitate poate sa functioneze, doar ca poate sa nasca si invidie de genu " awana a primit trei buchete de flori de la Saturnianul iar eu niciunul ' ma intelegi ce vreu sa spun .
As fi bine daca ar recunoaste ca au oferit multe buchete cui nu trebuia sau nu au dat si au pierdut... ma rog , dupa caz, mai sunt variante din viata de pana acum ... au oferit si le-a fost refuzat ?
:) Propun sa raspunda provocarii cum vor ei doar sa-i vad activi si pe forum :)
Saturnianul:
--- Citat din: awana din Sâmbătă, 14 August 2010, 09:41 ---Cred ca ar merge si un topic pe tema asta!! ;)
--- Terminare citat ---
Detalii, va rugam. Cum ar fi numele topicului si o introducere care sa-l motiveze :)
Saturnianul:
--- Citat din: Catherinna din Sâmbătă, 14 August 2010, 14:29 ---As fi bine daca ar recunoaste ca au oferit multe buchete cui nu trebuia sau nu au dat si au pierdut... ma rog , dupa caz, mai sunt variante din viata de pana acum ... au oferit si le-a fost refuzat ?
--- Terminare citat ---
Fetele, cred ca aveti ghinion (sau noroc? ;D). V-ati pricopsit doar cu un extra-terian care sa raspunda provocarilor. Restul putinilor sunt fie prea... paminteni pentru provocarea asta, fie nu vor sa iasa din staza :D
Flori nu oferi niciodata cui nu trebuie. Fiindca la momentul cind le oferi crezi cu tarie si esti convins ca e cine trebuie :)
Saturnianul:
Noua, oamenilor, fie ca suntem singles sau nu, ne place mult sa vorbim despre iubire in versuri, citate, maxime sau cuvinte proprii frumoase. Dar in acelasi timp ne temem sau avem retineri in a oferi iubire si, mai mult, in a primi iubire. Inclusiv eu m-am surprins de-a lungul timpului in ambele ipostaze.
Ce s-a intimplat cu noi de-am ajuns sa rezumam iubirea doar la cuvinte frumoase sau, cel mult, la contemplarea iubirii altora, de-acum sau de demult? Daca avem de daruit, de ce nu daruim? Iar daca cineva ne daruieste, de ce nu primim?
carmentoma:
Stii ca iubirea impartasita altora poate naste invidie si reactii nebanuite?!? Eu acum sunt fericita si implinita, dar imi e frica sa impartasesc asta de teama sa nu ranesc orgolii! Iar despre iubire, daca ajungi sa o simti cu adevarat si din toti porii, nu poti vorbi decat in termeni superlativi! Si chiar nu am nici un fel de teama in a darui din tot sufletul si din toata inima si fiinta mea, mai ales ca si primesc in aceeasi masura! Si asta cu atat mai mult cu cat s-au unit doua singuratati care la inceput erau asemenea voua, celor de aici! Mi se poate reprosa, poate, de ce mai intru pe forum, daca acum nu mai am acelasi statut! Raspunsul e simplu: sa afle toata lumea, mai ales cei nou veniti, ca, desi nu asta e scopul de baza, se poate naste o poveste de iubire si din oameni care nu fac din cautarea fericirii un scop in sine, ci, pur si simplu ... s-a intamplat sa ma gaseasca ea (fericirea) pe mine! Si nu in ultimul rand, din nostalgia rememorarii inceputurilor! Iar cand in jurul meu vad oameni asemenea mie, fie ca sunt adolescenti, maturi sau la varsta senectutii , ma bucur din tot sufletul pentru sclipirea iubirii din ochii lor!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă