Arhiva > Arhiva

Adevar sau Provocare

<< < (50/56) > >>

almi_gabi:
Chiar ma intrebam ce mai este cu tine. Carmen ma bucur sincer pentru tine si sper sa fii cu adevarat fericita . Asa sa fim toti si sa ne bucuram unii pentru altii. Iti tot ce e mai bun si mai frumos. :-*

almi_gabi:

--- Citat din: Catherinna din Sâmbătă, 14 August 2010, 14:29 ---awana, propunerea ta plina de generozitate poate sa functioneze, doar ca poate sa nasca si  invidie de genu " awana a primit trei buchete de flori de la Saturnianul iar eu niciunul ' ma intelegi ce vreu sa spun .

--- Terminare citat ---

Inteleg Catherina - intradevar nu ma gandisem la o competitie intre cine primeste mai multe buchete, considerand ca domnii nostri vor trimite buchete si cadouri virtuale tuturor colegelor de forum. Ideea era ca si tu, sau eu , sau orice vrea poata sa trimita in felul acesta o atentie virtuala cu explicatii din ce motiv o face pentru altcineva de pe forum. Incercam sa destind atmosfera.... ;D :D ;D

Ayouni:

--- Citat din: carmentoma din Marți, 17 August 2010, 22:24 ---        Stii ca iubirea impartasita altora poate naste invidie si reactii nebanuite?!? Eu acum sunt fericita si implinita, dar imi e frica sa impartasesc asta de teama sa nu ranesc orgolii! Iar despre iubire, daca ajungi sa o simti cu adevarat si din toti porii, nu poti vorbi decat in termeni superlativi! Si chiar nu am nici un fel de teama in a darui din tot sufletul si din toata inima si fiinta mea, mai ales ca si primesc in aceeasi masura! Si asta cu atat mai mult cu cat s-au unit doua singuratati care la inceput erau asemenea voua, celor de aici! Mi se poate reprosa, poate, de ce mai intru pe forum, daca acum nu mai am acelasi statut! Raspunsul e simplu: sa afle toata lumea, mai ales cei nou veniti, ca, desi nu asta e scopul de baza, se poate naste o poveste de iubire si din oameni care nu fac din cautarea fericirii un scop in sine, ci, pur si simplu ... s-a intamplat sa ma gaseasca ea (fericirea) pe mine! Si nu in ultimul rand, din nostalgia rememorarii inceputurilor! Iar cand in jurul meu vad oameni asemenea mie, fie ca sunt adolescenti, maturi sau la varsta senectutii , ma bucur din tot sufletul pentru sclipirea iubirii din ochii lor!

--- Terminare citat ---

carmen, in primul rand multumiri pentru "updates"!  :) fii linistita, si alte persoane si-au gasit perechea aici pe forum (unele chiar inaintea ta) si acum sunt fericite si-si traiesc iubirea in liniste si pace. acest lucru nu a trezit in nimeni sentimente de invidie si nici nu a ranit orgolii, din cate stiu eu. iar discretia si modul de a face publice sau nu astfel de evenimente, ramane la latitudinea fiecaruia dintre noi.  in schimb noi ne bucuram de fiecare data, cand aflam astfel de vesti; este o dovada ca se poate, este un lucru pozitiv care sadeste speranta in inimile tuturor.  asadar, incearca tu mai curand sa lasi la o parte sentimentele negative si de neincredere vis-a-vis de noi toti, nimeni nu-ti reproseaza nimic, nimeni dar chiar nimeni nu te invidiaza.  ;)

Ayouni:
si adevar si provocare! cutremurator!

luciamanta:
Ayouni, este fantastic clipul video!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă