Arhiva > Arhiva
Simti nevoia de a iesi din rutina zilnica?
luciamanta:
Langa mine est stadionul Progesu'. Acolo joc eu tenis. Ca amatoare, bineteles.
luciamanta:
--- Citat din: Saturnianul din Sâmbătă, 12 Iunie 2010, 23:27 ---
--- Citat din: luciamanta din Sâmbătă, 12 Iunie 2010, 23:25 ---Da, asa este, Carmen. Dar eu cred ca exemplele sunt binevenite oricand. Uite un exemplu de saptamana asta. Am jucat fotbal. Tata a fost arbitru de fotbal si m-a luat cu el pe terenul de fotbal.
--- Terminare citat ---
Misto, Lucia. Daca tu ca femeie ai jucat fotbal, poate eu ca barbat ar trebui de cusut pe etamina iar. Cind eram adolescent imi placea la nebunie sa fac asta si ma invatase bunica mea :D
--- Terminare citat ---
Sunt baietoasa eu, sa stii...
carmentoma:
--- Citat din: luciamanta din Sâmbătă, 12 Iunie 2010, 23:25 ---Da, asa este, Carmen. Dar eu cred ca exemplele sunt binevenite oricand. Uite un exemplu de saptamana asta. Am jucat fotbal. Tata a fost arbitru de fotbal si m-a luat cu el pe terenul de fotbal.
--- Terminare citat ---
Asta da! E o evadare! Si mi-ai dat o idee! Cat priveste intalnirile voastre, acestea chiar nu au cum sa devina rutina pentru ca intotdeauna vin persoane noi, va intalniti in locatii noi... si tot asa! Iti recomand si tie, saturnianule, aceeasi melodie, in care se vorbeste despre un program strict si plictisitor... care da definitia termenului analizat de noi aici! Dar sunt sigura ca ai inteles perfect ce am vrut sa zic! Noi nu reusim sa ne rupem prea des din robotizarea asta! Iar forumul pentru asta e: pentru discutii adevarate, in care nu e obligatoriu sa fim de acord, ci sa ne expunem ideile dupa chipul si asemanarea noastra! Nu credeti? Chiar daca o facem in fiecare seara!
Saturnianul:
Apropo de iesirea din rutina. Cineva p-aici care stie/ii place sa joace ping-pong? ;D Ce mai jucam cind eram pusti. Cred ca sunt 15 ani de cind am jucat ultima oara si asa as mai baga o partida...
Nici tenisul nu-i de lepdatat, ca tot a pomenit Lucia. Mergeam la baza Cutezatorii saptaminal...
Saturnianul:
Carmen, multumesc de recomandare. Melodia respectiva o stiu pe din-afara, e printre favoritele mele. Iar ABBA una din formatiile de suflet.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă