Arhiva > Arhiva
Simti nevoia de a iesi din rutina zilnica?
carmentoma:
Revelionul a fost acum peste cinci luni! Tu vorbeai despre rutina zilnica! Adica de ieri, de azi... de maine! Eu asta inteleg! Iar la revista inteleg ca tot mai demult ai scris!
Saturnianul:
--- Citat din: carmentoma din Sâmbătă, 12 Iunie 2010, 23:12 --- Uite, iesirea din ea a fost cand v-ati intalnit voi de cateva ori la Bucuresti! Atunci da! a fost ceva cu totul nou! Si pentru asta va invidiez sincer, in sensul bun, bineinteles!
--- Terminare citat ---
Si daca astfel de intilniri ajug sa aiba loc in mod regulat, nu conteaza perioada de timp care trece intre ele, inseamna ca la un moment dat devin si ele o rutina? Adica ceea ce initial era o iesire din rutina ajunge sa se transforme in rutina, nu? Poate cineva stabili o masura pentru cit de des trebuie sa se petreaca ceva ca sa devina rutina?
Cit despre rutina zilnica. Citi dintre noi intram macar o data pe zi pe forum? Rutina. Poate ar trebui sa facem ceva ca sa iesim din ea?! Sau nu? ;)
Din tot ce am citit aici, rutina (si iesirea din ea) este relativa. Sau mai bine zis, maleabila putin fi modelata dupa chipul si asemanarea fiecaruia :)
luciamanta:
Da, asa este, Carmen. Dar eu cred ca exemplele sunt binevenite oricand. Uite un exemplu de saptamana asta. Am jucat fotbal. Tata a fost arbitru de fotbal si m-a luat cu el pe terenul de fotbal.
carmentoma:
Saturnianule, vad ca scrii si tu tot aici! Chiar sunt curioasa sa iti vad parerea! Dar se pare ca e asa, mai elaborata, ca iti ia ceva timp sa iti expui ideile!
Saturnianul:
--- Citat din: luciamanta din Sâmbătă, 12 Iunie 2010, 23:25 ---Da, asa este, Carmen. Dar eu cred ca exemplele sunt binevenite oricand. Uite un exemplu de saptamana asta. Am jucat fotbal. Tata a fost arbitru de fotbal si m-a luat cu el pe terenul de fotbal.
--- Terminare citat ---
Misto, Lucia. Daca tu ca femeie ai jucat fotbal, poate eu ca barbat ar trebui de cusut pe etamina iar. Cind eram adolescent imi placea la nebunie sa fac asta si ma invatase bunica mea :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă