Arhiva > Arhiva
Simti nevoia de a iesi din rutina zilnica?
luciamanta:
cu atatea replici si atata participare la forum, este evident faptul ca am iesit din rutina zilnica
silviu:
--- Citat din: carmentoma ---dar mi-e teama sa nu te dezamageasca viata prea mult.... si sa vii plangand la pieptul meu!!!...
--- Terminare citat ---
nu te irosi asteptandu-ma. promit sa nu vin.
--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 19 Mai 2010, 22:19 ---Silviu, alti barbati de varsta ta si cu "nebunia" ta, ia aminte
--- Terminare citat ---
am luat! multumesc.
carmentoma:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 19 Mai 2010, 22:47 ---
--- Citat din: carmentoma ---dar mi-e teama sa nu te dezamageasca viata prea mult.... si sa vii plangand la pieptul meu!!!...
--- Terminare citat ---
nu te irosi asteptandu-ma. promit sa nu vin.
--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 19 Mai 2010, 22:19 ---Silviu, alti barbati de varsta ta si cu "nebunia" ta, ia aminte
--- Terminare citat ---
am luat! multumesc.
--- Terminare citat ---
Sper sa nu vii! Ca nici o mama din lume nu se bucura de nefericirea copilului sau! Asa ca mai bine fii fericit, mamico, alaturi de cine vrei tu: majora sa fie!!!
silviu:
la bangkok pot iesi din rutina si cu o minora. dar e cam departe si mai nou a izbucnit un mic razboi civil :(
carmentoma:
--- Citat din: silviu din Joi, 20 Mai 2010, 09:56 ---la bangkok pot iesi din rutina si cu o minora. dar e cam departe si mai nou a izbucnit un mic razboi civil :(
--- Terminare citat ---
Ai ramas cu sechele de cand ai fost pe acolo?!? Ca prea esti marcat!!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă