Arhiva > Arhiva
Simti nevoia de a iesi din rutina zilnica?
silviu:
am facut fata.
de ce crezi tu oare ca musai una de 25 de ani are nevoie de resursele mele materiale? poate are si ea bani si e dispusa sa platim nemteste. la asta te-ai gandit?
--- Citat din: pe_jumate din Miercuri, 19 Mai 2010, 22:07 ---@silviu: te inteleg desi ..fereasca dumnezeu de nebuniile batranetii ;)
--- Terminare citat ---
cazi in pacatul femeilor trecute de 50 de ani. ai impresia ca numai nebunia poate lega oameni de varste diferite?
carmentoma:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 19 Mai 2010, 22:12 ---am facut fata.
de ce crezi tu oare ca musai una de 25 de ani are nevoie de resursele mele materiale? poate are si ea bani si e dispusa sa platim nemteste. la asta te-ai gandit?
--- Citat din: pe_jumate din Miercuri, 19 Mai 2010, 22:07 ---@silviu: te inteleg desi ..fereasca dumnezeu de nebuniile batranetii ;)
--- Terminare citat ---
cazi in pacatul femeilor trecute de 50 de ani. ai impresia ca numai nebunia poate lega oameni de varste diferite?
--- Terminare citat ---
Punem pariu ca, dupa o iesire cu una de 25 de ani in care platiti "nemteste", a doua oara nu o mai prinzi?!?
silviu:
mami, ai un mare defect: vorbesti in necunostinta de cauza. dar asta e, nu vrei sa intelegi si gata! am priceput.
luciamanta:
Silviu, alti barbati de varsta ta si cu "nebunia" ta, ia aminte, nu se afla pe acest forum
carmentoma:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 19 Mai 2010, 22:16 ---mami, ai un mare defect: vorbesti in necunostinta de cauza. dar asta e, nu vrei sa intelegi si gata! am priceput.
--- Terminare citat ---
Bine, fiule, daca zici tu ca pierd pariul.... stii tu ceva, ma gandesc! Deci eu, ca o mamica iubitoare ce sunt, nu te contrazic .... dar mi-e teama sa nu te dezamageasca viata prea mult.... si sa vii plangand la pieptul meu!!!...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă