Arhiva > Arhiva
Simti nevoia de a iesi din rutina zilnica?
luciamanta:
Adeseori imi doresc sa merg la teatru. Si merg de una singura. Imi pare rau ca nu pot gasi o persoana care sa isi doreasca sa vada o piesa de teatru.
Ayouni:
luciamanta! prezent! cand vrei, imi spui. Pentru ca si eu merg de una singura. Are un singur avantaj: ca poti gasi bilet chiar pe ultima suta de metri. Asa cum mi s-a intamplat de curand cand am vazut "Sambata, duminica, luni", o piesa extraordinara si jucata superb. Conteaza pe mine atunci.
Saturnianul:
Ce m-ar scoate pe mine cu adevărat din rutina zilnică e de-abia la început şi costă o căruţă de bani. Cine ştie, poate pestre vre 10-15 ani... Deocamdată mă limitez la chestii mai pămîntene pentru a ieşi din această rutină :)
luciamanta:
--- Citat din: Ayouni din Marți, 20 Aprilie 2010, 22:43 ---luciamanta! prezent! cand vrei, imi spui. Pentru ca si eu merg de una singura. Are un singur avantaj: ca poti gasi bilet chiar pe ultima suta de metri. Asa cum mi s-a intamplat de curand cand am vazut "Sambata, duminica, luni", o piesa extraordinara si jucata superb. Conteaza pe mine atunci.
--- Terminare citat ---
Buna, Ayouni. De abia acum am citit mesajul tau si it multumesc ca mi-ai raspuns. Ma bucur ca esti dispusa sa mergem la teatru. Eu as dori sa merg la piesa "Tectonica sentimentelor", care joaca la Teatrul National, Sala Atelier, pe 30.04.2010, ora 19.00. Sper ca esti bine, sanatoasa. Te pup
luciamanta:
In liceu, am jucat in piesa de teatru "Sosesc deseara" de Tudor Musatescu. Mi-ar fi placut sa fiu artista.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă