Arhiva > Arhiva
Simti nevoia de a iesi din rutina zilnica?
Ayouni:
luciamanta, mi-ar placea foarte mult, dar tocmai vineri 30 vroiam sa pregatesc crema de zahar ars pentru a doua zi, de 1 mai petrecaret la cheia. in alta zi?! ma uit si eu maine sa vad si mai vorbim.
luciamanta:
--- Citat din: Ayouni din Miercuri, 21 Aprilie 2010, 23:16 ---luciamanta, mi-ar placea foarte mult, dar tocmai vineri 30 vroiam sa pregatesc crema de zahar ars pentru a doua zi, de 1 mai petrecaret la cheia. in alta zi?! ma uit si eu maine sa vad si mai vorbim.
--- Terminare citat ---
Desigur, Ayouni, mai vorbim. Petrecere frumoasa la Cheia si timp insorit!
pe_jumate:
copii, copii, ieri si azi am iesit rau de tot din rutina mea.. am dat intamplator de un serial la tvr 1, care se cheama secretele de la palat.... iar episodul pe care l-am vazut la tv m-a facut sa caut restul episoadelor pe internet.. unde filmul se cheama the queen seon-deok.. asa ca am pierdut aproape toata noaptea trecuta si azi pana la ora asta uitandu-ma innebunita sa vad cum se termina.. am vazut si am terminat si eu ..batistele.. plang de rup de mila personajului care m-a naucit, pur si simplu.. bi-dam
senzational scenariu, exceptionale costume.. iar bi-dam... ;)!
Ayouni:
pe_jumate, de-asta ne esti?! ma faci acum si pe mine sa umblu brambura pe net in cautarea reginei seon deok a regatului silla... sper sa nu ma traga nimeni de urechi daca pun acest link aici! dar nu pot sa rezist!
Ayouni:
si ai avut rabdarea si timpul sa vezi 62 de episoade? bravo! este ceva intr-adevar diferit, care te poate scoate din rutina zilnica. foarte frumos, foarte special... multumim pentru "hint". si actorii sunt foarte frumosi!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă