Arhiva > Arhiva
Simti nevoia de a iesi din rutina zilnica?
katie:
Rutina ma oboseste cel mai mult ! Asa imi doresc sa ies din ea !! Ma asteapta BAC-ul si dupa aceea pentru o perioada ma mai linistesc!
Mi-e dor de o iesire fara grija copiilor ! Daca mi-ajuta D-zeu imi voi face timp si pentru mine !
carmentoma:
Pe mine ma asteapta, cum am mai zis, 11 examene in 12 zile! Dar sunt optimista si increzatoare ca le voi trece cu brio! Am orice altceva in viata mea, in afara de rutina! Si asta mi se pare minunat! Imi reevaluez fortele in fiecare zi si sunt foarte multumisa seara, sau atunci cand ajung sa pun capul pe perna, ca ziua nu mi-a trecut degeaba!
silviu:
--- Citat din: carmentoma ---Pe mine ma asteapta, cum am mai zis, 11 examene in 12 zile! Dar sunt optimista si increzatoare ca le voi trece cu brio!
--- Terminare citat ---
bafta!
--- Citat din: carmentoma ---Imi reevaluez fortele in fiecare zi si sunt foarte multumisa seara, sau atunci cand ajung sa pun capul pe perna
--- Terminare citat ---
seara, servesc cina. imi place pieptul. pentru piept dau pulpele la o parte. apoi imi reevaluez fortele in pat si pun capul pe o perna umana.
luciamanta:
Silviu, ai idee cu este sa gasesti la persoana iubita mult suflet si multa iubire neconditionata?
silviu:
da, dar mi se pare o prostie sa iubesti neconditionat. un om adevarat poate iubi nebuneste, dar nu prosteste :(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă