Arhiva > Arhiva
Simti nevoia de a iesi din rutina zilnica?
silviu:
--- Citat din: capsuna din Sâmbătă, 24 Aprilie 2010, 23:28 ---
--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 24 Aprilie 2010, 23:14 ---nimic interesant de povestit. mi-am petrecut timpul in compania unor femei usoare :)
--- Terminare citat ---
ei ca sa vezi...atunci poate ne impartasesti si noua din experientele tale de import... :D
--- Terminare citat ---
care import, ca nu am adus nimic cu mine :( erau prea usoare... aproape ca le lua vantul :'(
alix:
--- Citat din: luciamanta din Marți, 20 Aprilie 2010, 22:37 ---Adeseori imi doresc sa merg la teatru. Si merg de una singura. Imi pare rau ca nu pot gasi o persoana care sa isi doreasca sa vada o piesa de teatru.
--- Terminare citat ---
ma inscriu si eu! :)
luciamanta:
--- Citat din: alix din Luni, 26 Aprilie 2010, 15:36 ---
--- Citat din: luciamanta din Marți, 20 Aprilie 2010, 22:37 ---Adeseori imi doresc sa merg la teatru. Si merg de una singura. Imi pare rau ca nu pot gasi o persoana care sa isi doreasca sa vada o piesa de teatru.
--- Terminare citat ---
ma inscriu si eu! :)
--- Terminare citat ---
Bine ai venit!
cameliagabriela:
vin si eu la teatru cu voi! ma luati cu voi?
luciamanta:
Alix si Cameliagabriela ma bucur nespus de mult sa aflu ca sunteti amatoare de teatru. O sa studiez programul pieselor de teatru si tinem lagatura pentru a merge impreuna la teatru, daca va mai mentineti aceeasi pozitie. E o mare bucurie pentru mine ceea ce ati scris pe forum. Va pup si va doresc o seara incantatoare! Sa fiti sanatoase si sa va simtiti iubite!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă