Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Madagascar. Safire, lemuri si baobabi. 16 - 26 mai 2023
admin:
Nu, nu te baza ca poti cumpara de acolo. Plus ca trebuie luat preventiv INAINTE de a pleca, nu in timpul in care esti acolo. Nu are efect daca iei acolo, chiar daca gasesti.
Eu nu iau Malarone, ci Plaquenil. Cu asta m-am obisnuit si este mai simplu, o data pe saptamana. Eu am gasit usor Plaquenil.
Dally:
Buna seara,
Iulia,
Daca te ajuta informatia, intradevar niciun medicament impotriva malariei nu vom gasi in Romania si nici in tarile din jurul Romaniei. Se gaseste cu siguranta in Turcia, Anglia, Franta. Cu reteta trimisa pe whatapp, la o cunostiinta se poate procura din farmacie. Spitalul Victor Babes mi-a recomandat acelasi medicament la care a facut referire Gigi, respectiv Atovaquone-Proguanil. Personal, l-am achizitionat din Anglia, aceasta fiind si tara producatoare. Acest tratament se incepe cu doua zile inainte de plecare.
In speranta ca te-am putut ajuta cu o mica informatie, iti urez o seara linistita,
Beatrice
admin:
:oops: Ieri a redevenit operational, dupa o lunga perioada de timp, website-ul pentru e-visa de Madagascar.
Acesta este pentru cei inteleg engleza: https://evisamada-mg.com/en/home
si pentru cei carora le este mai usor in franceza: https://evisamada-mg.com/fr/home
Este foarte foarte recomandat sa aplicati pentru viza si sa o obtineti (de la momentul aplicarii pe site dureaza 72 ore pana primiti o autorizație electronică de călătorie) pentru ca in acest fel vom evita cozile de la VOA (visa on arrival) pe aeroportul de sosire (Antananarivo). Ce trebuie inteles este ca TOATA lumea trebuie sa-si faca viza, pentru a scapa de coada, pentru ca e destul ca unul singur sa nu aiba viza, pentru ca si noi restul sa asteptam dupa el... :-[
Mai este inca ceva pentru care insist sa faceti viza: este posibil ca odata cu repunerea site-ului de e-visa, sa ni se solicite la imbarcare sau la Bucuresti sau la conexiune autorizație electronică de călătorie.
Documentul trebuie tipărit sau păstrat în smartphone pentru controlul poliției la sosire.
Eu tocmai am aplicat, este foarte simplu, am cronometrat, a durat 15 minute. (cel mai mult a fost crearea contului, pentru ca trebuie asteptat primirea unui cod pe Email si a unuia pe sms pe telefon.
Pentru aplicare aveti nevoie de:
- pasaport, pt ca de acolo vi se cer mai multe date
- un card cu care sa puteti face plata online (costa 10 euro)
Este important sa completati la:
data sosirii: 16 mai 2023
data plecarii: 30 mai 2023 (chiar daca plecarea este pe 25 mai, este indicat intotdeauna sa iei o rezerva, iar in cazul nostru se incadreaza la limita pentru a nu trece la nivelul urmator de taxa de viza)
Nu aveti nevoie de nimic altceva, de bilete de zbor, de vouchere, de poze etc). Este suficient sa avet la indemana pasaportul si cardul cu care faceti plata online.
admin:
Am transmis fiecarui participant biletul de avion zboruri internationale. Daca este cineva care nu l-am primit, sa-mi scrie pe Email office@singlescamp.ro si il retransmit.
carmencamelia2018@gamil.c:
Buna ziua,
In prezentarea excursiei ne sfatuiai sa avem la noi Euro iar acum vad ca faci referire la dolari.
Ce este mai bine sa avem, Euro sau dolari?
Multumesc
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă