Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Madagascar. Safire, lemuri si baobabi. 16 - 26 mai 2023

<< < (3/3)

admin:
Oricare din cele doua. Doar sa aveti cash la voi, nu card (card doar daca doriti sa cumparati pietre semipretioase). Dolarul a scazut fata de euro, atunci era aproape-aproape 1/1, iar in unele tari rupte de orice sistem bancar international, cele doua monede se considera egale. Asa ca se poate pierde ceva la aprecierea monedei, dar in final totul tine de negocierea pe care o faceti cu comerciantii de acolo.

carmencamelia2018@gamil.c:
Multumesc frumos pentru raspuns.
Am aplicat online pentru viza, am platit 10 euro si in scurt timp apoi am primit un document "ELECTRONIC TRAVEL AUTHORIZATION O901RO300415 THIS DOCUMENT SERVES AS AN INVOICE". Are un cod QR in stanga si sigla Ministerului securitatii publice - Politia Nationala Malagasy.
Este suficient sau mai trebuie completat ceva pe site-ul respectiv?
Multumesc si scuze dar vreau sa fiu sigura ca am tot ce este nevoie, sa nu trebuiasca ceilalti participanti sa astepte dupa mine.

admin:
Este suficient.

admin:
Check in-ul s-a deschis, functioneaza, eu am reusit sa-l fac. Trebuie sa folositi E-ticket-ul, nu Booking Reference, asa am vazut ca a functionat. La E-Ticket folositi doar cifrele si fara liniuta. De exemplu daca este AF 057-9713392789, atunci folositi: 0579713392789.

Ceva foarte important: pentru ca TIMPUL DE CONEXIUNE ESTE FOARTE SCURT, VA FI IMPORTANT FIECARE MINUT; ALEGETI DECI LOCURI IN FATA, NU IN SPATE. Diferenta la debarcare poate fi de 10 minute, ceea ce este foarte mult.

Ceea ce doresc sa explic, este ca in conditiile de conexiune scurta, NU ASTEPT INTREG GRUPUL LA DEBARCARE in PARIS, asa cum fac deobicei, pentru ca asta micsoreaza mult timpul pe care-l avem la dispozitie. Dar, pozitionandu-va in fata avionului, asa cum am recomandat, iesim foarte apropiat unii de altii si asa veti putea avea contact vizual asupra mea. Ma refer acum la cei mai putin obisnuiti cu conexiunile si care nu se orienteaza cu usurinta pe aeroporturile mari.

Spor la bagaje, la drum, sa ne vedem cu bine maine dimineata! Gata de aventura!  :dance:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă