Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Piatra Craiului. Drumetii de vara si socializare. 29 - 31 iulie 2022

<< < (13/15) > >>

Iordan Marieana:
Mi a trimis Samiza mesaj ca nu stie nimic de tine. Trimite mesaj pe agentie, altfel nu are de unde sa stie.

Horzon:
Mulțumesc Gabriela pentru  răspuns, nu este  cu supărare. Ne vedem acolo.

krondia:
Câteva imagini de azi cu traseul pe care-l vom parcurge sâmbătă: Prăpăstiile Zărneștilor - Cabana Curmătura - Poiana Zănoaga.

A fost o zi foarte călduroasă chiar si pe munte.
Insist asupra echipamentului de munte si conditiei fizice. Traseul este accidentat, atât pe chei cât si la coborâre prin pădure.

Bocancii de munte sunt absolut obligatorii, prind foarte bine si betele de trekking - 2 bucati.
Este important sa participati la drumetia de vineri pentru a  va evalua corect fortele, mai ales daca nu sunt obisnuiti cu drumetiile la munte.

Am rugamintea totodata sa ma anuntati până cel târziu miercuri daca aveti restrictii alimentare sau daca doriti meniu vegetarian/ vegan.

Mai revin cu ultimele detalii cel târziu cu o zi inainte.
Intre timp, incercati sa va miscati cât de mult puteti.

mihaela2017:

--- Citat din: Iordan Marieana din Duminică, 24 Iulie 2022, 14:52 ---Mi a trimis Samiza mesaj ca nu stie nimic de tine. Trimite mesaj pe agentie, altfel nu are de unde sa stie.

--- Terminare citat ---

Buna dimineata.
Am trimis ieri dupa amiaza un email la agentie, dar deocamdata nu am primit niciun feedback. Incerc astazi sa-i contactez si telefonic.

mihaela2017:
Buna dimineata din nou.
Din pacate, o situatie neprevazuta la serviciu nu-mi permite sa iau concediu vineri. Asadar, nu pot participa la tura asta... ☹️

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă