Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Piatra Craiului. Drumetii de vara si socializare. 29 - 31 iulie 2022
admin:
Bravo mai oameni faini, am luat si eu impreuna cu voi o gura mare de oxigen. Atmosfera din ultimele grupuri m-au incurajat din nou, ne-au mai motivat si pe mine si pe Samiza sa continuam. Cel putin anul viitor. Dupa ce vedem amorsate excursiile pe care le avem in plan anul acesta avem mare nevoie si vom lua o pauza, dar promitem sa revenim si sa continuam. Va multumim mult pentru felul in care stiti multi dintre voi cei de aici din Singles Camp sa ne mai dati cate o rasplata, sa simtim aprecierea, sa vedem ca reusim, ca are sens sa ne mai adunam energiile si puterile, sa ne opintim si sa mergem mai departe.
krondia:
Samiza, Gigi, da, are sens si merita sa mergeti mai departe. Impreuna cu toti oamenii faini care apreciaza, se bucura si care au trait vacante minunate cu SC.
Mi-as fi dorit sa fiti cu noi sambata seara, in special, sa sintiti bucuria noastra, a tuturor. Poate, data viitoare. Povestea merge mai departe.
Drumuri bune si oameni faini aproape!
oli:
Julye, ai spus atat de frumos ceea ce inseamna atmosfera Singles Camp. Desi nu am fost cu voi, in Piatra Craiului acum, acelasi lucru simt in fiecare excursie.
Navigare
Du-te la versiunea completă